«Βομβα»: Η Γεννηματά «καθάρισε» Λοβέρδο από το ΚΙΝΑΛ

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί έντονα προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η Φώφη Γεννηματά, καθώς «απάλλαξε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, ορίζοντας στη θέση του τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος όταν διεξαχθεί η εσωκομματική αναμέτρηση στη Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που ορισμένοι το συσχέτισαν με την απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά τους, μιλώντας στο Newsbomb.gr κορυφαία στελέχη του Κινήματος και στενοί συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά, αρκέστηκαν στο να σχολιάσουν ότι το κόμμα έχει χαράξει συγκεκριμένη αντιπολιτευτική κατεύθυνση και πολιτική στόχευση στον δρόμο που φαίνεται πως βαδίζουμε, δηλαδή προς τις πρόωρες κάλπες. Έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποφασίζει για το ποια στελέχη θα αξιοποιήσει και με ποιον ακριβώς τρόπο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να πορευτεί με τα πρόσωπα εκείνα που ακολουθούν πιστά την γραμμή του ΚΙΝΑΛ και όχι με εκείνους που ενδεχομένως να επιδιώκουν να καταστήσουν την παράταξη ένα μικρό κόμμα-παρακολούθημα της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni