Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κλαίει και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα- Τι την «έκαψε»

Την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, αναγνώρισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας γιατί συνελήφθη η μητέρα.

Υποστήριξε, δε, ότι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ. Μίλησε συγκεκριμένα για δύο εμβάσματα, λέγοντας ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Ο δικηγόρος έκανε επίσης λόγο για την ύπαρξη κυκλώματος και είπε ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συνετέλεσαν σε αυτό το «τρομερό έγκλημα», όπως το χαρακτήρισε.

Εκτίμησε ακόμη ότι θα εξεταστούν και τα άλλα παιδιά της μητέρας.

Από την πλευρά της, η κυρία Ταραχοπούλου, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί για τέτοια μικροποσά ο 53χρονος ήθελε τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και δεν τα έδινε απευθείας στο ανήλικο κορίτσι, εκτίμησε ότι, με τον τρόπο αυτό, ήθελε να την ενοχοποιήσει.

Μιλώντας, δε, για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, τόνισε ότι «κλαίει, λέει θ’ αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

Πώς έφτασαν στην μητέρα

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της  12χρονης ήταν αυτα που την «έκαψαν» και την οδήγησαν νωρίς το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.                             Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Σήμερα στις 4:30 το απόγευμα, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας μετέβη στην οικία της μητέρας, την ώρα που βρισκόταν εκεί με κάποια από τα παιδιά της. Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με τρία από τα παιδιά της που, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα στο σπίτι.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολογους συμπληρωματική κατάθεση.         Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οικο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.

Recommended For You

About the Author: efoni