Βασιλιάς Κάρολος: Έχασε τη γεύση του

Από τον Φεβρουάριο οπότε και έγινε γνωστό ότι ο Βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο ίδιος έχει προτιμήσει να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του που αφορούν την υγεία του. Άλλωστε και το Πρωτόκολλο δεν επιτρέπει να δημοσιεύονται λεπτομέρειες γύρω από προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, σε δημόσια εμφάνισή του σήμερα Δευτέρα (13/5) αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας είχε χάσει τη γεύση του.

Η αποκάλυψη έγινε κατά την επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στο Μουσείο Αεροπορίας του Στρατού στο Χάμσαϊρ.

Εκεί συνομίλησε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού, Άαρον Μάπλεμπεκ, ο οποίος πέρυσι – όπως είπε – είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο των όρχεων.

Ο Άαρον Μάπλεμπεκ ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος στον Βασιλιά Κάρολο ότι κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας του, είχε χάσει τη γεύση του με τον δεύτερο να του απαντά ότι το ίδιο συνέβη και σε εκείνον.

Τους προηγούμενους μήνες ο Βασιλιάς Κάρολος απείχε από τα καθήκοντά του, πραγματοποιώντας μετρημένες εμφανίσεις, ενώ στα τέλη Απριλίου το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ανακοινώσει την επιστροφή του σε αυτά, τονίζοντας ότι η Αυτού Μεγαλειότης είναι «πολύ ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για τη συνεχή φροντίδα και την τεχνογνωσία τους».

Επίσης, το Παλάτι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Καρόλου και της Καμίλα για τη στήριξη που έχει λάβει φέτος η βασιλική οικογένεια τόσο με την περιπέτεια της υγείας του Βασιλιά όσο και της Κέιτ Μίντλετον.

Recommended For You

About the Author: efoni