Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο έλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μετά από 75 ημέρες

Εξιτήριο έλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 75 ημέρες στην εντατική του Ευαγγελισμού με κορονοϊό.

Η κατάστασή της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί και χρειάστηκε να διασωληνωθεί μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ενώ όπως έγινε γνωστό έχει υποκείμενο νόσημα.

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

 

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

 

 

 

Για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργίαδης.

«Ποτέ δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, είχε φόβο λόγω των νοσημάτων που είχε και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», δήλωσε. «Δεν θα περνούσαμε τη διαδικασία αν είχε προλάβει», πρόσθεσε.

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου και πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Προτρέπω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει άλλα για να μην πεθάνει», ανέφερε ο γιος του Βασίλης Λεβέντη.

Σύμφωνα τον Μάριο Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι καλά ωστόσο έχει καταπονηθεί πολύ. «Το βιώσαμε δύσκολα, βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι γιατί έχουμε ένα Γολγοθά μπροστά. Ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και θα επικοινωνήσει με όλους εν ευθέτω χρόνω», κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni