Βάρκιζα: Ξέχασαν για 4 ώρες 2χρονη μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Για 4 ολόκληρες ώρες ξέχασαν ένα 2χρονο κοριτσάκι μέσα στο σχολικό λεωφορείο οι υπεύθυνοι του σχολείου στην περιοχή της Βάρκιζας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 8 το πρωί όταν ο οδηγός σχολικού λεωφορείου ιδιωτικού σχολείου παρέλαβε μικρά παιδιά για να τα πάει στον παιδικό σταθμό.

Συγκεκριμένα στις 8 το πρωί, όταν ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό, επέστρεψε στο σπίτι του, προκειμένου να επιστρέψει λίγες ώρες αργότερα για να τα παραλάβει. Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι εντός του οχήματος κοιμόταν ένα δίχρονο κοριτσάκι. Και το χειρότερο ήταν ότι ούτε από τον παιδικό σταθμό πρόσεξε κανείς την απουσία του…

Το κοριτσάκι σε κάποια στιγμή ξύπνησε και διαπίστωσε ότι είναι εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο, υπό συνθήκες έντονης ζέστης που επικρατούσε χθες. Άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, μέχρι που μια κυρία αντιλήφθηκε το κλάμα του, περίπου 5 ώρες αργότερα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, όπου έκπληκτοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Ειδοποίησαν τον παιδικό σταθμό, και αμέσως νηπιαγωγοί έφτασαν στο σχολικό και απεγκλώβισαν το κοριτσάκι, το οποίο ήταν μούσκεμα, σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο.

Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

Recommended For You

About the Author: efoni