Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος προς λεωφόρο Πεντέλης προς Αεροδρόμιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν στην Αττική Οδό από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου, η έξοδος προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο θα είναι κλειστή.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί (ακολουθώντας πινακίδες παράκαμψης) μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία έως τον Κόμβο Ανθούσας (Κόμβος 14), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, στη συνέχεια θα κινηθούν προς Ελευσίνα και, τέλος, θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς τη Λ. Πεντέλης.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Recommended For You

About the Author: efoni