Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων από σήμερα 12/4

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Κορωπί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα από την Τρίτη 12 Απριλίου έως και τις 13 Ιουνίου καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται λόγω εκτέλεσης έργων.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ. οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Λέκκα και Αγίας Παρασκευής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χρ. Παύλου και Αγίας Παρασκευής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Παιανία προς Μαρκόπουλο/Βάρη/Αεροδρόμιο: Λ. Βασ. Κων/νου – αριστερά στον κυκλικό κόμβο (LIDL) – δεξιά οδό Αττικής – δεξιά οδό Αγίας Παρασκευής – αριστερά Λ. Βασ. Κων/νου.
  • Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Μαρκόπουλο/ Βάρη/Αεροδρόμιο προς Παιανία: Λ. Βασ. Κων/νου – δεξιά οδό Χρ. Παύλου – αριστερά οδό Αττικής – δεξιά Λ. Βασ. Κων/νου στο κυκλικό κόμβο (LIDL) και εν συνεχεία επί της Λ. Βασ. Κων/νου.

Recommended For You

About the Author: efoni