Αστική Συγκοινωνία και διόδια, έθεσε στον Πρωθυπουργό ο δήμαρχος Ωρωπού

Ο Δήμαρχος Ωρωπού συμμετείχε στην χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημάρχους της Βορειοανατιολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία, στην πρωτοβάθμια υγεία , στη λειτουργία των Δήμων, στις χρηματοδοτήσεις έργων υποδομής, στο κόστος της ενεργειακής κρίσης, στα λιμάνια, στα αλιευτικά καταφύγια και στο master plan της Βορειοανατολικής Αττικής.

Στην παρέμβαση του ο κ. Γιώργος Γιασημάκης έθεσε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτπάκη, δύο  πολύ σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα που υποβαθμίζουν και επιβαρύνουν σημαντικά τον δήμο μας, εκτός από τα γενικά θέματα που αφορούν όλους τους δήμους της Βορειοανατολικής Αττικής και στα οποία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος ΒΒΒ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Συγκεκριμένα έθεσε την δημιουργία Αστικής Συγκοινωνίας και το θέμα των  Διοδίων.

Ο δήμαρχος Ωρωπού επεσήμανε ότι για τα δύο ζητήματα απαιτείται άμεση λύση και που θα δώσουμε σαν δημοτική αρχή  αγώνα προκειμένου να επιλυθούν προς όφελος των κατοίκων και του τόπου μας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη,οι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Αυγερινός και Νικόλαος Πέππας.

Recommended For You

About the Author: efoni