Απρίλιος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για τα 12 ζώδια- Οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 14 και ο Ερμής από τις 4 έως τις 18 σηματοδοτούν ένα διάστημα με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Προσέξτε όμως  ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις καθώς η Νέα Σελήνη στις 12, πραγματοποιείται επίσης στο ζωδιακό σας χώρο. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις συχνές αντιξοότητες. Απολαύστε σύντομα οτιδήποτε καλό ζήσετε και προχωρήστε παρά πέρα. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Πάντως χρησιμοποιήστε όση διπλωματία διαθέτετε, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και ξεπεράστε φόβους που σχετίζονται με παραδείγματα που δεν σας αφορούν.

Ταύρος

Ο μήνας ευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός αλλά συνεπάγεται δουλειά και αγώνα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό το πρώτο μισό του μήνα εγκυμονούν κινδύνους παρεξηγήσεων και συκοφαντιών εις βάρος σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες διαταράσσονται και δεν γίνονται εφικτές αν διασπαστεί το ενδιαφέρον σας, ή αν προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα που επικρατούν εκεί. Στις μακρόχρονες σχέσεις υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε και πάλι αισιόδοξοι και ουσιαστικοί.

Δίδυμοι

Οι μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά κουραστικές και πολυάσχολες. Ο πολυμήχανος χαρακτήρας σας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας ενεργοποιεί όλες σας τις ιδιότητες και αυξάνει τις φιλοδοξίες σας. Η εργασία θα είναι ο τομέας που θα απορροφήσει ενέργεια και χρόνο, ενώ τα προσωπικά και αισθηματικά σας φαίνεται να περνούν διάφορα στάδια, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε περισσότερο γίνονται λίγο αδιάκριτοι, γι αυτό φροντίστε να μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Καρκίνος

Η αλλαγή της εποχής και οι κουραστικές για εσάς  όψεις των πλανητών δοκιμάζουν την ανοχή και την αντοχή σας το πρώτο μισό του μήνα. Ανάβει κόκκινο φως στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Το δεύτερο μισό, με την είσοδο της Αφροδίτης πρώτα και του Ερμή αργότερα στον Ταύρο, προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά στο συμφέρον της εργασίας σας. Παρά την ένταση των ημερών μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27 επηρεάζει επαγγελματικές σχέσεις και προσωπικές επιλογές.

Λέων

Συμπαθητικό το διάστημα το οποίο όμως εμπεριέχει κινδύνους που δεν φαίνονται. Οι αλλαγές και οι προσδοκίες  της Άνοιξης, με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού το πρώτο μισό του μήνα,  τονίζουν το ηθικό σας και σας βοηθούν να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Τα σχέδιά σας είναι πιθανόν να σκοντάψουν αργότερα σε εμπόδια που δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Στην παραζάλη των ημερών θα βγουν και μερικές μικρές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ή ευχάριστων συναντήσεων. Φροντίστε να μην χάσετε αυτές τις μικρές χαρές επειδή σας απορροφούν οι έγνοιες για το μέλλον της εργασίας, της οικονομικής σας ασφάλειας και των διάφορων υποχρεώσεών σας απέναντι σε τρίτους, έστω και αν αυτές δεν είναι τόσο επιτακτικές όσο ήταν στο παρελθόν.

Παρθένος

Μπορεί ο Άρης στους Διδύμους  να μην  εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σας, αλλά όπως οι περισσότεροι έτσι κι εσείς θα διαταραχτείτε τις μέρες που ακολουθούν μέσα από αιφνίδιες αλλαγές που θα προκύψουν στα προγράμματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε την φοβία και τον σχολαστικισμό σας. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι από τα μέσα Απριλίου και μετά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα το οποίο σας περιλαμβάνει μέσα σε ένα πλαίσιο που λίγοι θα μπουν. Έχετε πίστη στις ικανότητες και στις δυνατότητές σας, διατηρήστε το χαμόγελό σας, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και προχωρήστε με σταθερό βηματισμό προς τους στόχους και τον προορισμό σας.

Ζυγός

H

Αφροδίτη μέχρι τις 14 και ο Ερμής από τις 4 έως τις 18 στον Κριό φροντίζουν ώστε να υπάρχει μια νέα τροπή σε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες συνεργασίες ή και μερικοί την ίδια την ερωτική σας ζωή. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας θα είναι σκληρές αλλά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις. Συνειδητοποιείτε ότι αντέξατε περισσότερα από όσα θα άντεχαν άλλοι και, το δεύτερο μισό του μήνα φροντίζετε ώστε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Δείτε καλύτερα τι σας συμφέρει και τι όχι, απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος και διεκδικήστε αυτά που θέλετε και αυτά που σας ανήκουν. Οικονομικά μόνο μην ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας και μην παρασύρεστε από ωραιοποιημένες καταστάσεις που βάζουν άλλοι στο οπτικό σας πεδίο.

Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους έχετε λιγότερη φθορά και ταλαιπωρία τις πρώτες – πρώτες  ημέρες του μήνα. Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές από καταστάσεις περιπλοκών, σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Η εργασία φαίνεται να εξελίσσεται με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο δεν παύει να την ευνοεί αρκετά η περίοδος. Το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στον Ταύρο πρώτα και αργότερα με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ξεκινά μια πιο ουσιαστική περίοδος για εσάς, τόσο στα προσωπικά και αισθηματικά σας, όσο και στα πρακτικά σας ζητήματα. Κάποιες συμπτώσεις θα φέρουν διευκόλυνση και κάποιοι άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας ακριβώς τότε που τους χρειάζεστε!

Τοξότης

Οργάνωση επαγγελματικών σχεδίων ή οικονομικοί διακανονισμοί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στις επιδιώξεις σας. Ο Άρης από τους Διδύμους συντελεί να έχετε αστείρευτη έμπνευση και διαρκή κινητικότητα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αφροδίτη και Ερμής στον Κριό το πρώτο μισό του μήνα σχεδόν, φροντίζουν να κάνουν τη ζωή σας ενδιαφέρουσα και να σας ανοίξουν νέες προοπτικές για το μέλλον. Αν δεν κουραστείτε από τις πολλές δραστηριότητες, τότε θα ζήσετε ενδιαφέρουσες αλλαγές και νέα ερωτικά σκιρτήματα οι ελεύθεροι. Το δεύτερο μισό του μήνα δώστε προσοχή στην οικογένεια, αλλά μην παραμελείτε για χάρη της τα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Έντονες οι μέρες αλλά καθοριστικές οι επεμβάσεις σας στους τομείς των ενδιαφερόντων σας. Φροντίστε να έχετε στιγμές ξεκούρασης και ήρεμου ύπνου για να ανταπεξέρχεστε σε όλα αυτά που θα συμβούν. Θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι η σύνθεση των πλανητών να ενεργοποιήσει το περιβάλλον σας μέχρι αυτό να αποκτήσει το τελικό του σχήμα. Ο Άρης περνά στον απέναντί σας Καρκίνο στις 23 και δίνει άλλη χροιά στο τελευταίο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγουν με υποχρεώσεις, ή να αποφασίσετε να δείξετε έναν λιγότερο ανεκτικό εαυτό απέναντι σε ότι σας καταπιέζει. Ο Δίας από τον Υδροχόο σας βοηθά να αναπτύξετε αποδοτικές οικονομικές δραστηριότητες.

Υδροχόος

Ο Απρίλιος σας δίνει διεξόδους για να βγείτε από εκεί που σας περιόρισαν κάποια γεγονότα. Το παρασκήνιο της ζωής σας γίνεται λίγο επικίνδυνο μεν και οι υπάρχουσες εκκρεμότητες απειλητικές ή πιεστικές, αλλά εσείς έχετε τα εφόδια και τις συμμαχίες για να καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά που σας συμβαίνουν απροσδόκητα. Μη βιάζεστε όμως να πάρετε θέσεις και αποφάσεις, διαχειριστείτε καλύτερα τις δουλειές σας και αφήστε το χρόνο να δείξει πιο ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Αισθηματικά, αρκετοί θα επιλέξετε να δοκιμάσετε να συμβιώσετε ή να αποφασίσετε γάμο. Οικονομικά, κάτι αλλάζει σταδιακά, αλλά θα πάρει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί και να αποδώσει.

Ιχθύες

Ο Απρίλιος  τονίζει το αίσθημα της ασφάλεια ή της ανασφάλειας, (εξαρτάται) τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για το οικονομικό σας μέλλον. Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα αλλά δεν το συνειδητοποιείτε. Προσπαθήστε στο δεύτερο μισό του μήνα να πολλαπλασιάσετε τις καλές στιγμές, τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Για πολλά ευθύνεται ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, που συχνά σας τροφοδοτεί με ψευδαισθήσεις και υπερβολικές εκτιμήσεις. Πάντως θα έχετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων και έχει αρχίσει η διαδικασία της υλοποίησης  κάποιου σχεδίου, το οποίο όμως θα περάσει από διάφορα στάδια.

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

2 Απριλίου 2021, Ερμής 26° 39’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 39’ Αιγόκερω

Παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, διερευνητική σκέψη, λύση μυστηρίου, αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων, παρακολούθηση και καταγραφή.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο 

6 Απριλίου 2021, Αφροδίτη 19° 44’ Κριού εξάγωνο με Άρη 19° 44’ Διδύμων

Πάθος, φλερτ, έρωτας, σεξ, έντονος τρόπος ζωής, αίσθηση περιπέτειας, διασκέδαση.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού, που ανήκουν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου 

9 Απριλίου 2021, Άρης 21° 44’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 21° 44’ Ιχθύων

Εξάπλωση, τάσεις επεκτατισμού, «εκρηκτικές» καταστάσεις, καταπάτηση ορίων, σύγκρουση σε όλα τα μέτωπα, ασυδοσία, μεγάλες ζημιές και κίνδυνος φωτιάς.

Αφορά κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γενέθλια τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου 

10 Απριλίου 2021, Ερμής 12° 04’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 12° 04’ Υδροχόου

Οργάνωση, τακτοποίηση, διευθέτηση υποθέσεων, ενασχόληση με πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα, αξιοποίηση ενός μέσου ή παλιού αντικειμένου.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 2ο δεκαήμερο

-Αφροδίτη 25° 05’ Κριού εξάγωνο με Δία 25° 05’Υδροχόου

Καλές ή τυχερές γνωριμίες, ανάπτυξη, απολαύσεις, καλοπέραση, εύνοια, αισιοδοξία, χαρά, κέφι, ενθουσιασμός, διασκέδαση, δώρα, παροχές, μια κοινωνική επιτυχία, αφθονία.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 3° δεκαήμερο 

11 Απριλίου 2021, Αφροδίτη 26° 45’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 45’ Αιγόκερω

Ξεκαθάρισμα, μοιραίος έρωτας, ένταση και πάθος, αγορά sexy ρούχων και εσωρούχων, οριστικός χωρισμός, αίσθηση απώλειας, στενοχώρια, τέλος, δερματικά προβλήματα.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο 

13 Απριλίου 2021, Ήλιος 24° 14’ Κριού εξάγωνο με Άρη 24° 14’ Διδύμων

Δραστηριοποίηση, ενεργητικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, παρόρμηση, έντονη σωματική άσκηση, κόψιμο κακών συνηθειών και εξαρτήσεων.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο 

15 Απριλίου 2021, Ήλιος 25° 57’ Κριού εξάγωνο με Δία 25° 57’ Υδροχόου

Τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρούς κι εύκολες λύσεις, άνοιγμα προοπτικών, ανάπτυξη, επιτυχία, λάμψη, μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 3° δεκαήμερο 

16 Απριλίου 2021, Ήλιος 26° 47’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 47’ Αιγόκερω

Διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, ξεκαθαρίσματα, έρευνα σε βάθος, διαγραφή, οριστικό τέλος, πράξεις εκδίκησης, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν.

Αφορά κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο 

17 Απριλίου 2021, Άρης 26° 12’ Διδύμων τρίγωνο με Δία 26° 12’ Υδροχόου

Ευκαιρία για επέκταση, έντονη δράση, επιτυχημένα ρίσκα, μεγάλη επίδοση, κατόρθωμα, προώθηση.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο 

-Ερμής 26° 16’ Κριού εξάγωνο με Δία 26° 16’ Υδροχόου

Μια καλή ιδέα, συμφέρουσα αγορά, ευκολία στη διευθέτηση μιας υπόθεσης, τυχερή συνάντηση, ευχάριστες ειδήσεις, όμορφο ταξίδι, γέλιο, χαρά, χιούμορ, κεράσματα, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο

-Ερμής 26° 33’ Κριού εξάγωνο με Άρη 26° 33’ Διδύμων

Ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία, αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός, γρήγορη διεκπεραίωση, αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά, μαστορέματα και τεχνικές εργασίες, πολλές συζητήσεις.

Αφορά κυρίως σε ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο

-Ερμής 26° 47’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 47’ Αιγόκερω

Υπονόμευση, συκοφαντίες, ένταση, εκδικητικότητα, άσχημες σκέψεις, αρνητικά σενάρια, καχυποψία, δυσπιστία.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γενέθλια το 3ο δεκαήμερο 

18 Απριλίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 29° 15’ Κριού

Αυξημένες μετακινήσεις, αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, προώθηση έργου, καλό προσωπικό «πλασάρισμα», επαφή με γνωστά ονόματα, άνεση στην επικοινωνία.

Αφορά κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλη του 3ου δεκαημέρου

22 Απριλίου 2021, Σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό 10° 14’ Ταύρου

Ευχάριστη έκπληξη, ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλος έρωτας, πρωτοτυπία, αλλαγή εμφάνισης, ανανέωση, εκκεντρικό στυλ, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, πειραματισμοί, ένα απρόσμενο δώρο, σχέση με διαφορετικό ή ασυνήθιστο πρόσωπο.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου 

24 Απριλίου 2021, Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 10° 18’Ταύρου

Απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, εκλάμψεις, εφευρετικότητα, εκπλήξεις, ενασχόληση με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, πρωτότυπες ιδέες αλλά και νευρικές κρίσεις, υστερία, έλλειψη υπομονής.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου 

25 Απριλίου 2021, Αφροδίτη 12° 52 Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12° 52 Υδροχόου

Περιορισμός, πρέπει και λογική έναντι του συναισθήματος, αναγκαστική δίαιτα, ανασφάλεια, σχέση με διαφορά ηλικίας, επιβολή του σωστού σε μια σχέση, έρωτας με ανταλλάγματα.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο 

-Ερμής 12° 53’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12° 53’ Υδροχόου

Δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, έλλειψη κατανόησης, ζημιές τεχνικού εξοπλισμού, πρακτικά ή γραφειοκρατικά προβλήματα, μελαγχολική διάθεση, αυστηρότητα.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο

-Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 13° 48’ Ταύρου

Δημοφιλία, άνεση στην επικοινωνία, γνωριμίες, έκφραση συναισθημάτων, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και λόγων αγάπης.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο 

29 Απριλίου 2021, Ερμής 22° 22’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 22’ Ιχθύων

Εμψύχωση, αισιοδοξία, υψηλά ιδανικά. Ονειροπόληση, ρομαντισμός. Ένα αθώο ψέμα. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Έμπνευση, εύστοχη διαίσθηση. Ένα προφητικό όνειρο. Αναβολή μιας συνάντησης που θα ζημίωνε. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Χάρισμα αντικειμένων.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 3° δεκαήμερο 

30 Απριλίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Ουρανό 10° 41’ Ταύρου

Επαναστατικότητα, τάσεις ανεξαρτησίας, αλλαγές, αναθεωρήσεις, εκπλήξεις, πρωτοτυπία, διαφορετικότητα, αλλά και ρήξεις, ανατροπές, ξαφνικές εντάσεις και προκλητικότητα.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου

Recommended For You

About the Author: efoni