Απολογία Πισπιρίγκου: «Εγώ δεν έχω καμία σχέση, ούτε τις κεταμίνες ξέρω»

Αιχμές για λάθη γιατρών άφησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της σήμερα, Δευτέρα (08.01.24), κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση, ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα», υποστήριξε η ίδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περιγράφοντας στην απολογία της, τί συνέβη στις 28 Ιανουαρίου, όταν η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή, είπε χαρακτηριστικά: «Οι λέξεις τους ήταν μεγαλύτερες από το μπόι τους. Είναι πιο τίμιο να πεις ότι έκανα λάθος παρά να φτιάχνεις ιστορίες», αφήνοντας έτσι ξεκάθαρες αιχμές κατά των γιατρών.

Η κατηγορούμενη μητέρα απάντησε και στα λεγόμενα γιατρών πως ήταν πάντα ψύχραιμη μπροστά στα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα, ισχυρίστηκε πως «σε όλα τα επεισόδια εγώ δεν φώναζα. Δεν είμαι άνθρωπος που φωνάζει, ούρλιαζει, να πάω να τους το πω ταραγμένη, ναι, αυτό εκανα. Το να πάω να ουρλιάξω, να φωνάζω, αυτό δεν το ειχα ποτέ».

«Είπαν ότι με είδαν ότι περπατούσα, ότι δεν έτρεχα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ένας άνθρωπος πίσω από ένα πλέξιγκλας μπορεί να δει έναν άνθρωπο, που είναι πίσω από τον τοίχο», πρόσθεσε.

«Δικοί τους οι λόγοι όλες αυτές οι ανακρίβειες, όποιος θέλει να σωθεί πολλά μπορεί να πει», δήλωσε.

Η ίδια υποστήριξη δε πως τα φάρμακα τα έδινα εκείνη και της τα πήραν στις 28 Ιανουαρίου. «Στις 28 το πρωί μου είπαν ότι έκαναν αλλαγή στο φάρμακο για την καρδιά. Τους είπα ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κ. Ηλιάδης γιατί αυτός είναι ο γιατρός της».

Recommended For You

About the Author: efoni