Αποκλειστικό efoni.gr- Φρίκη στις Αχαρνές: Ανήλικοι ασέλγησαν πάνω σε 12χρονο- Πήραν τον νόμο στα χέρια τους οι γονείς του

Ρεπορτάζ: Efoninewsroom

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε Γυμνάσιο Αχαρνών, με δυο ανήλικα να κακοποιούν σεξουαλικά άλλο ανήλικο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του efoni.gr, αλλά και μαρτυρίες μαθητών του  Γυμνασίου Αχαρνών, την περασμένη Παρασκευή (16/2) δύο ανήλικοι μαθητές της Δευτέρας και Τρίτης Γυμνασίου αφού κορόιδεψαν έντονα μικρότερο συμμαθητή τους, μετά το πέρας των μαθημάτων προέβησαν σε εξευτελιστικές πράξεις απέναντι στον 12χρονο μαθητή.

Οι φερόμενοι ως δράστες πραγματοποίησαν ασελγείς πράξεις σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος του ανήλικου, πάνω από τα ρούχα του. Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και την Δευτέρα (19/2) εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες που ασέλγησαν σε βάρος του παιδιού τους.

Οι γονείς προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες όσο και με την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αναγκάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα για να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις.

 

Σήμερα Τρίτη, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του efoni.gr οι μαθητές του σχολείου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.

Recommended For You

About the Author: efoni