Αποκλειστικό Efoni.gr: Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία της Σοφίας Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως η υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη, θα πολιτευτεί στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, η ίδια συναντήθηκε με στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Αχαρνών, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, προκειμένου να τους ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα της και φυσικά να συζητήσει μαζί τους τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής.

Η κα Ζαχαράκη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του Δήμου και δεσμεύτηκε μάλιστα ότι η παρουσία της θα είναι συνεχής στην περιοχή, προκειμένου και μέσα από τη θέση της αυτή τη στιγμή στην Κυβέρνηση, να αναδειχτεί ο Δήμος Αχαρνών.

Πηγές του efoni.gr, κάνουν λόγο για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή της υπουργού, τόσο από τους αιρετούς της περιοχής αλλά και από τον κόσμο που συνάντησε στο τραπέζι στο γνωστό κεντρικό στέκι των Αχαρνών, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει πως η κυρία Ζαχαράκη χαίρει της αποδοχής του κόσμου και είναι μια παρουσία που σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στην περιοχή.

Κάτι μας λέει πως η υπουργός ήρθε για να μείνει στην Ανατολική Αττική…!

Recommended For You

About the Author: efoni