Απογραφή 2021: Στον Δήμο Παλλήνης η μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού στην Αττική

Δήλωση Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου για την Απογραφή 2021:

«Είμαστε ο Δήμος με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού σε όλη την Αττική και την τρίτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά την Ρόδο και τη Χαλκίδα.
Αυξηθήκαμε κατά 11,06% σε σχέση με το 2011. Είμαστε 6.020 περισσότεροι.
Ο μόνιμος πληθυσμός του Δήμου Παλλήνης είναι σήμερα 60.435 κάτοικοι (από 54.415 το 2011), σύμφωνα με την Απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ.
Είμαστε ο μεγαλύτερος Δήμος των Μεσογείων και της γεωγραφικής Ανατολικής Αττικής.
Τα στοιχεία της Απογραφής επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου μας.
Τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και βελτίωσαν την ποιότητα ζωής μας από το 2011 και μετά, όπως τα νέα σύγχρονα σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί, το δίκτυο ομβρίων, οι πλατείες, οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι, οι Κοινωνικές Δομές κλπ, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να γίνει ο Δήμος μας, ο βασικότερος πόλος έλξης για μόνιμη κατοικία στην Αττική, την τελευταία δεκαετία.
Τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η Αποχέτευση, οι μεγάλες αναπλάσεις και οι νέοι κοινόχρηστοι χώροι, οι καινούριες παιδικές χαρές, οι αναβαθμίσεις των σχολικών μονάδων, η ηλεκτροκίνηση κλπ καθώς και όσα δρομολογούνται, όπως οι νέοι ποδηλατόδρομοι, τα πράσινα σημεία, οι νέοι οδικοί κόμβοι, ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης κλπ., ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Παλλήνης.
Τώρα, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κάνουμε περισσότερα.
Όλοι μαζί, πολίτες και Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε με καθημερινή προσπάθεια, για να γίνει ο Δήμος Παλλήνης ακόμα καλύτερος.
Ένας Δήμος που αξίζει να ζεις. Ένας Δήμος για όλους».

Recommended For You

About the Author: efoni