Αντώνης Ρέμος: «Τα ψέματά τους θα έχουν λίγα χρόνια»

ΟΑντώνης Ρέμος έδωσε χθες, Δευτέρα (8/7), στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την πρώτη του μεγάλη συναυλία μετά την αποκάλυψη πως βρίσκεται υπό έρευνα από την ΑΑΔΕ για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως φάνηκε στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο για τη στήριξη που του παρείχε κατά τη διάρκεια της υπόθεσης, ενώ σημείωσε πως «τα ψέματά τους (σ.σ. για την υπόθεση φοροδιαφυγής) θα έχουν λίγα χρόνια και θα είναι κοντά».

«Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Αντώνης Ρέμος: Όλα όσα είπε στη συναυλία του

«Είστε καλά, όλοι καλά;

Εγώ δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό,τι έχω να πω, θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω απλά να πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ

Απλά να σας πω μία κουβέντα. Στη ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα, τις δύσκολες στιγμές, μέσα από αυτές παίνρουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μέσα από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά πρέπει να αντέξετε.

Έτσι, λοιπόν, σε όλους εσάς σας λέω μόνο πως ό,τι πρόβλημα και εάν έχετε στη ζωή σας, με τα χειρότερα και τα μεγαλύτερα να είναι αυτά της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι.

Εάν είμαστε όρθιοι, μην φοβάστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου τη δείχνετε την αγάπη σας.

Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε,  και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν.

Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους».

Recommended For You

About the Author: efoni