Αντέγραψε δολοφονία από το βιβλίο της Νικολούλη η Πισπιρίγκου; Η ανατριχιαστική ομοιότητα

Η Αγγελική Νικολούλη, ο άνθρωπος που έφερνε (και συνεχίζει να φέρνει) τις αποκαλύψεις για την σκοτεινή υπόθεση της Πάτρας, με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, διέκρινε μια λεπτομέρεια που προκαλεί ανατριχίλα…

Ως γνωστόν, η Πισπιρίγκου ήταν φανατική θαυμάστρια της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία έχει γράψει και αστυνομικά μυθιστορήματα. Σε ένα από αυτά, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», οι συμπτώσεις στο κεφάλαιο «Μαύρη χήρα», με κεντρικό πρόσωπο μια νοσοκόμο – δολοφόνο, προκαλούν ανατριχίλα καθώς μοιάζουν οι συνθήκες εν πολλοίς με εκείνες στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Στο δεύτερο βιβλίο Θάνατος με χείλη κόκκινα περιγράφουμε μία σατανική Μαύρη Χήρα. Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και δρα μέσα σε νοσοκομεία. Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, τους παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό και την αδερφή της», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Δεν υπονοώ κάτι… Απλά λέω υπάρχει ένα κεφάλαιο που μιλά για τη δράση μίας γυναίκας και πως κινείται, με ουσίες, όχι λεπτομέρειες πολλές, πως κινείται και χτυπά μέσα σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν.»

Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, δρα με τρόπο αιφνιδιαστικό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της και χωρίς οι θάνατοι των θυμάτων της να κινούν τις υποψίες των αρχών ή ακόμη και των γιατρών.

Recommended For You

About the Author: efoni