Αννίτα Ναθαναήλ: Δικό της το σκάφος που έκλεψαν από τη Βουλιαγμένη και βρέθηκε στα Άνω Λιόσια

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η εικόνα του κλεμμένου σκάφους που βρέθηκε από τη Βουλιαγμένη στα Άνω Λιόσια.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το φουσκωτό σκάφος ανήκει στην Αννίτα Ναθαναήλ.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο αφού κατήγγειλε την κλοπή στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού, οι αρμόδιοι της έρευνας κατάφεραν μέσω του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας (GPS) που διέθετε το εν λόγω σκάφος να ανακαλύψουν την τοποθεσία, στην οποία είχε μεταφερθεί.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο «Happy Day» για αυτό και μεταξύ άλλων επισήμανε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου».

Δείτε το βίντεο

«Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ».

Όπλο και μαχαίρια στην περιοχή που εντοπίστηκε το σκάφος

Στην περιοχή των Άνω Λιοσίων δεν εντοπίστηκαν οι δράστες ωστόσο σε έρευνα που έγινε σε κτίριο έξω από το οποίο βρέθηκε το σκάφος, εντοπίστηκαν ανάμεσα στα άλλα ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, μαχαίρια, ένα teaser, κλεμμένοι καταλύτες και άλλα αντικείμενα.

Recommended For You

About the Author: efoni