Αναγνωστόπουλος: «Έμοιαζε σαν ποντικός που κρύβεται, φοβάται»

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου έκανε ένας συγκρατούμενός του.

Ο συγκρατούμενος του συζυγοκτόνου πιλότου μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι έδειχνε φοβισμένος. «Στην αρχή ήθελε να πάει σε άλλη πτέρυγα των φυλακών πιο ‘ήσυχη’, ενώ αποφεύγει να έχει επαφές με παλιότερους κρατούμενους γιατί μάλλον μας φοβάται».

«Ο πιλότος είναι τυπικός, κάνει τη δουλειά του στην καντίνα και αμέσως μπαίνει στο κελί. Δεν ανακατεύεται με τους υπόλοιπους από εμάς, τους πιο παλιούς, γιατί μάλλον μας φοβάται. Μία – δύο φορές που τον πλησίασα, μαζεύτηκε, τον είδα λίγο τρομαγμένο», λέει.

Και συμπληρώνει: «Μας μιλούσε στον πληθυντικό για να μην έχει φασαρίες. Μάλιστα όταν μπήκε στη φυλακή, μάθαμε ότι ήθελε να πάει στην πτέρυγα (…) και όχι εδώ που τον έφεραν, γιατί είναι η “ήσυχη” πτέρυγα. Είναι πτέρυγα με κατάδικους για “μαλακά” εγκλήματα, ή κρατούμενους με προβλήματα που παίρνουν ψυχοφάρμακα και είναι μόνιμα ήρεμοι. Όμως, δεν είχε διαθέσιμο κελί και έτσι τον έφεραν εδώ. Όταν ήρθε, έγινε λίγο σούσουρο, γιατί τον βλέπαμε στην τηλεόραση. Όλοι λέγαμε “ήρθε ο πιλότος”. Ξέρεις πως έμοιαζε; Σαν ποντικός, σαν μικρό παιδί που πέταξε μια πέτρα και τώρα σκυμμένος, κρύβεται για να μην τον δουν. Κάποιοι τον έχουν ρωτήσει για το έγκλημα, αλλά δεν μιλάει γι’ αυτό. Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει, γιατί δεν χώνεψα ποτέ από που έκανε και ειδικά το θέατρο που έπαιξε μετά.»

Recommended For You

About the Author: efoni