Αγώνας mountain bike downhill την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΝΠΔΔ) του Δήμου Αχαρνών διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Cravity Freaks αγώνα mountain bike downhill στο Μετόχι Πάρνηθας και πιο συγκεκριμένα στο Roz Parnithas Trail, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για τον περιορισμό του Covid 19. Η διαδρομή θα έχει μήκος 1,5 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει μονοπάτια, χωματόδρομους και τεχνητές κατασκευές, ενώ περνά και από τμήματα της πίστας mtb όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004.

Το άθλημα του mtb downhill είναι αγώνας ατομικής χρονομέτρησης. Ο αγώνας θα είναι μονοήμερος και θα περιλαμβάνει μια προκριματική κατάβαση του τελικού οι οποίες θα χρονομετρηθούν με ειδικούς σένσορες. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις.

Και τις δύο μέρες θα υπάρχει γιατρός του αγώνα, ομάδα διάσωσης και ασθενοφόρα. Να σημειώσουμε ότι σε παρακείμενο μονοπάτι στο Μετόχι της Πάρνηθας, είχαν διοργανωθεί αντίστοιχοι αγώνες το έτος 2012 και το 2013.

Recommended For You

About the Author: efoni