Αγίου Βαλεντίνου: Τι να περιμένει φέτος κάθε ζώδιο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με φίλους, με το ταίρι σας, μόνοι, με την οικογένειά σας ή απλώς αγνοώντας τη.

Αν και κανένας τρόπος δεν είναι καλύτερος από τον άλλο, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα άστρα, για μια μικρή υπόδειξη του τι πρόκειται να συμβεί την ημέρα που έχει επικρατήσει ως «η πιο ρομαντική του χρόνου».

Σύμφωνα με τους αστρολόγους η αγάπη (κάθε είδους αγάπη) θα πλανάται στον αέρα για όλα τα ζώδια στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ και την επόμενη ημέρα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, συναντάται με τον Ποσειδώνα, ο οποίος εστιάζει στη σύνδεση και την ψευδαίσθηση. Αυτή η ένωση λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο επικεντρώνεται στα όνειρα και την άνευ όρων αγάπη. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτη και έντονη σύνδεση. Είστε έτοιμες να τη ζήσετε; Διαβάστε παρακάτω πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κριός

Λίγο χρόνο με τον εαυτό σας ψάχνετε στις 14 Φεβρουαρίου του 2023. Αντιλαμβάνεστε πως αυτός ο χρόνος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μία σχέση, η οποία μπορεί να μην αργήσει να έρθει αφού είναι πολύ πιθανό ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Αν βρίσκεστε σε σχέση μην εκπλαγείτε από την έκφραση αγάπης που θα κάνει το ταίρι σας. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τη.

Ταύρος

Επειδή οι άνθρωποί σας είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, περάστε λίγο χρόνο με φίλους πριν αφιερώσετε όλη τη βραδιά στο ταίρι σας. Όταν πια βρεθείτε με το άλλο σας μισό, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τη σεξουαλική οικειότητα που προσφέρει αυτή η γιορτή.

Δίδυμοι

Αναζητήστε νέους ορίζοντες και διευρύνετε τη σκέψη σας. Συνήθως, ζείτε το παρόν και αποφεύγετε τις πάρα πολύ σοβαρές καταστάσεις, μα στις 14 Φεβρουαρίου το μυαλό σας κατακλύζουν σκέψεις σχετικές με δεσμεύσεις και γάμου. Τώρα είναι η ώρα για να γίνεται ειλικρινείς με όσα νιώθετε και θέλετε. Η τολμηρή ενέργεια της ημέρας σάς βοηθά.

Καρκίνος

Οι ημέρες σάς βοηθούν να σκεφτείτε, να καταλάβετε και να εκφράσετε τι ακριβώς θέλετε σε μία σχέση. Ίσως χρειαστεί να δείξετε περισσότερη αγάπη προς ταίρι σας την φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αξιοποιήστε τη για το καλό σας.

Λέων

Ζεστά και οικεία συναισθήματα γεννά αυτή η ημέρα για τους Λέοντες. Πάθος και αγάπη τη χαρακτηρίζουν με το σεξ να είναι σίγουρο (όπως σχεδόν κάθε ημέρα για εσάς). Αυτή τη φορά μπορεί να συμβεί και μια αλλαγή που σκέφτεστε καιρό, όπως, για παράδειγμα, η διεύρυνση της σχέσης σας.

Παρθένος

Το πάντα οργανωμένο ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια πλημμύρα συναισθημάτων στις 14 Φεβρουαρίου. Ρομαντισμός και αγάπη θα τη χαρακτηρίζει, αν υπάρχει σχέση. Αν, όμως, όχι συνειδητοποίηση του τι ακριβώς ψάχνετε σε έναν δεσμό είναι αυτό που θα συμβεί.

Ζυγός

Οι ημέρες είναι πολύ ερωτικές και θα νιώσετε πως το πάθος είναι κυρίαρχο. Του Αγίου Βαλεντίνου είστε αποφασισμένες να περάσετε όμορφα είτε είστε μόνες είτε όχι. Εκφράζετε την αγάπη σας στο ταίρι σας και στον εαυτό σας αντίστοιχα. Μην εκπλαγείτε αν έρθουν πολύ ευχάριστες αλλαγές.

Σκορπιός

Πρωτοβουλίες που ξαφνιάζουν θα πάρετε στις 14 Φεβρουαρίου. Θα χαρείτε την αγάπη και το πάθος με το ταίρι σας, όμως, μόνο αν αφήσετε στην άκρη το άγχος και την κτητικότητα. «Πλησιάστε» τις επιθυμίες της καρδιάς σας και δεν θα μετανιώσετε.

Τοξότης

Οι Τοξότες λειτουργούν περισσότερο με τις πράξεις και λιγότερο με τα λόγια. Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι καιρός να αναλάβετε και την ευθύνη των λόγων σας και να πείτε στο ταίρι σας τι σημαίνει για εσάς. Πρέπει να θυμάστε πως κάποιες φορές, τα λόγια δεν είναι περιττά.

Αιγόκερως

Άκρως ερωτική και αισθησιακή θα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα περάσετε πολύ όμορφα όπου κι αν είστε. Ωστόσο, πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ζήλιες και να χαρείτε τον έρωτά σας. Η ρομαντική σας πλευρά ξυπνά. Αφήστε τη να ξεδιπλωθεί.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέρνει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Πλέον, αναγνωρίζετε τη φάση που βρίσκεται η σχέση σας και έχετε πολύ πρωτότυπες ιδέες για να τη γιορτάσετε. Αφήστε στην άκρη την κτητικότητα και τα πείσματα και θα περάσετε υπέροχα. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, σίγουρα θα αντιληφθείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε για την επόμενη, η οποία πλησιάζει.

Ιχθύς

Η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σας και λαμβάνετε ιδιαίτερα έντονη προσοχή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσετε για τα ερωτικά σας. Η επισημοποιήση μιας σχέσης, άλλωστε, είναι μέσα στις προβλέψεις. Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση ήρθε η ώρα να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτ

Recommended For You

About the Author: efoni