Ίδρυση νέας λεωφορειακής γραμμής στις Αχαρνές

Μια νέα λεωφορειακή γραμμή δρομολογείται, από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στον δήμο Αχαρνών μετά από ενέργειες της επιτροπής Συγκοινωνιών στην οποία συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ξαγοράρης, τα μέλη Μιχάλης Χριστοφορίδης και Διομήδης Καρακωνσταντής και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας.

Η νέα γραμμή με ονομασία 755Β θα συνδέει τα Κάτω Πατήσια με το Μεσονύχι και θα καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα του ιστού της πόλης, καθώς θα διέρχεται από κεντρικούς δρόμους με αυξημένη επιβατική κίνηση αλλά και από δρόμους που μέχρι σήμερα δεν καλύπτονταν συγκοινωνιακά.

Ειδικότερα, η λεωφορειακή γραμμή θα διέρχεται από τη Φιλαδελφείας, θα στρίβει στο στρατόπεδο Παπαστάθη και θα συνεχίζει τη διαδρομή επί των οδών Ιωνίας και Κύπρου και στη συνέχεια επί των λεωφόρων Αριστοτέλους και Πάρνηθος με κατάληξη στο Μεσονύχι.

Με αφορμή τη δρομολόγηση της γραμμής ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός τόνισε: «Με τη δρομολόγηση της νέας λεωφορειακής γραμμής αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η συγκοινωνιακή σύνδεση και να εξυπηρετηθούν πολλοί συνδημότες μας που κατοικούν στις συγκεκριμένες περιοχές».

Recommended For You

About the Author: efoni