Έφη Αχτσιόγλου: Η απάντηση σε σχόλια για την εμφάνισή της

Απάντηση σε αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media για την εμφάνισή της σε βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Αφορμή για τα σχόλια υπήρξε δήλωση σε βίντεο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιδότηση Power Pass.

 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον κάποιοι «δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά».

Αναλυτικά, αναφέρει: «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

 

Η απάντηση του πολιτικού κόσμου

Υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισήμανε ότι τις κυρίες της πολιτικής πρέπει να τις σχολιάζει ο κόσμος για τις θέσεις τους και όχι για την εμφάνισή του. «Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση», υπογραμμίζει στο Twitter ο υπουργός.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του κ. Γεωργιάδη αναφέρεται: «Την κυρία Έφη Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς».

Αντίστοιχα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε σε αυστηρούς τόνους ότι οι «χυδαίες σεξιστικές επιθέσεις» σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου είναι καταδικαστέες χωρίς «αλλά» ή αστερίσκους.

 

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Ζέφη Δημαδάμα διαπιστώνει ότι για άλλη μια φορά γυναίκα πολιτικός δέχτηκε σεξιστική επίθεση και πως μπαίνουν στο στόχαστρο γυναίκες απλά λόγω του φύλου τους.

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni