Έντονη ενόχληση ΝΔ για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο, βρέθηκε χθες ο Γιώργος Πατούλης.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

 

Το… τάιμινγκ ωστόσο που επέλεξε να το κάνει αυτό ο περιφερειάρχης Αττικής, με τις πυρκαγιές ανά την  επικράτεια να μαίνονται, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Οι προθέσεις του πρωθυπουργού είχαν διαφανεί άλλωστε, νωρίτερα σήμερα, όταν τηλεφώνησε στον Νότη Μηταράκη, ο οποίος, επίσης εν μέσω μάχης με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο, και του μετέφερε τον εκνευρισμό του για την απουσία του σε μια τέτοια συγκυρία. Αποτέλεσμα ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να υποβάλει εν συνεχεία την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Recommended For You

About the Author: efoni