Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Συμφωνα με πληροφορίες , εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα για εμπλοκή στην υπόθεση και οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της και έκαναν την προσαγωγή.

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν» είναι η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, στο protothema.gr, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 17:00, όπου εξετάζεται από τους αξιωματικούς της ασφαλείας για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, το ένταλμα δεν αφορά μόνο κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αλλά και άλλες ενδείξεις ότι μπορεί να γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν με το 12χρονο παιδί. Κατηγορείται για μαστροπεία, δηλαδή ότι εξέδιδε την κόρη της.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε σε σχέση με τα τραπεζικά εμβάσματα που είχαν βρεθεί σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης αλλά και από αυτά που δήλωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης οδηγήθηκαν σήμερα στην 33η ανακρίτρια και στη συνέχεια πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα. Όπως αναμενόταν, από τη στιγμή που ομολόγησαν τις πράξεις τους σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ακόμα παραμένει άγνωστο το σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν, ωστόσο, αναμένεται σύντομα να γίνει η μεταγωγή τους και να βρεθούν πίσω από τα σίδερα…

Recommended For You

About the Author: efoni