Έκκληση της Δημοτική Αρχής Bάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τήρηση των υγειονομικών μέτρων και την αποφυγή συνωστισμού

Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο ιικό φορτίο στην περιοχή της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τις επόμενες μέρες λόγω των εορτών. Για το λόγω αυτό, η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς όλους να επιδείξουμε αυξημένο επίπεδο υπευθυνότητας ειδικότερα κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων αλλά και του Αγίου Ιωάννου.

Θυμίζουμε πως είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους ενώ η χρήση Μάσκας Προστασίας FFP2 / KN95 ή διπλή μάσκα είναι υποχρεωτική σε σουπερμάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ συστήνεται για χρήση γενικότερα.

Επίσης θυμίζουμε πως όποιος θέλει να εκκλησιαστεί θα πρέπει να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid ή μοριακό τεστ.

Επίσης καλούνται όλοι να αποφεύγουν τους χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος υπερ – μετάδοσης του ιού.

Σε περίπτωση που η παρουσία μας σε χώρους όπου υπάρχει ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, συστήνεται να έχει προηγηθεί πρόσφατος εργαστηριακός έλεγχος ανίχνευσης κορονοϊού.

Με την ευχή η πανδημία να οδεύει προς την τελική της φάσης, αυτή την περίοδο οφείλουμε όλοι με αυτοσυγκράτηση να συμβάλουμε στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και να συμβάλλουμε ώστε να μην παρατηρήσουμε έκρηξη των κρουσμάτων του ιού στην πόλη μας το προσεχές διάστημα.

Recommended For You

About the Author: efoni