Έγκλημα στα Καλύβια: «Τον σκότωσα γιατί φοβόμουν λευχαιμία από… μάγια»

Σοκ προκαλούν τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του 60χρονου στα Καλύβια ο 32χρονος που ομολόγησε το έγκλημα υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι φοβόταν για λευχαιμία από… μάγια

Τους φόβους του για λευχαιμία από… μάγια επικαλέστηκε ο 32χρονος στους αστυνομικούς μετά την ομολογία ότι ήταν αυτός που σκότωσε τον 60χρονο στα Καλύβια στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

«Πίστευα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας και φοβόμουν για λευχαιμία, να σας πω την αλήθεια. Όλα αυτά ήμουν σίγουρος ότι είχαν προκληθεί από τα μάγια που μου έκαναν ο Δ. και η Μ. Ένιωθα πνιγμένος από όλα αυτά, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Καταλάβαινα ότι αν συνέχιζε έτσι θα πέθαινα. Το πίστευα πραγματικά» είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος άφησε, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, και υπαινιγμούς για τη διαχείριση των οικονομικών της πολυκατοικίας, διαχειρίστρια της οποίας ήταν η σύζυγος του θύματος.

«Πιο πριν είχαν τη διαχείριση της πολυκατοικίας και πιστεύαμε ότι είχαν αρχίσει να βάζουν χέρι στα κοινόχρηστα, έκλεβαν χρήματα δηλαδή. Κάποιες φορές είχαμε τσακωθεί μαζί τους στα λόγια αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο».

Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το CNN Greece, στην ομολογία του ο 32χρονος ξετύλιξε όλα όσα είχε στο μυαλό το για τα δήθεν μάγια:

«….Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο Δ και η Έ μας έκαναν μάγια για να μας καταστρέψουν. Μας έριχναν χώμα, λάδια και κλωστές στα αυτοκίνητα μας, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και στην σκάλες. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα μάγια τους είχαν πλέον αποτέλεσμα ήταν περίπου τον Οκτώβριο που μας πέρασε -του 2020, δηλαδή. Τότε άρχισα να χάνω κιλά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια».

Ο 32χρονος δεν δίστασε, μάλιστα, να περιγράψει στους αστυνομικούς τη στιγμή της δολοφονίας.

«… Εγώ πλησίασα κοντά, άνοιξα την πόρτα του οδηγού και το κόλλησα με το πιστόλι που σας είπα πριν. Τον πυροβόλησα τρεις φορές. Αμέσως μετά γύρισα στο αμάξι μου και έφυγα γρήγορα» ανέφερε.

Λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι αγόρασε το όπλο από το Μενίδι και ότι πήγε στη δολοφονία με το αυτοκίνητό του από το οποίο είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο δράστης αμέσως μετά έφυγε μαζί με τη μητέρα του για την Αλβανία, όπου κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα. Όμως, οι Αρχές εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν παράνομα στην Αλβανία και αφού συνελήφθησαν, απελάθηκαν στην Ελλάδα.

Recommended For You

About the Author: efoni