Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Την έσφιγγα και της έλεγα: τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις»

Δύο φορές περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος τη στιγμή της δολοφονίας της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ και λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια, προκειμένου να καταστεί επίσημα κατηγορούμενος ο πιλότος κλήθηκε εκ νέου να περιγράψει πώς έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης, αλλά και πώς στη συνέχεια δέθηκε, για να σκηνοθετήσει τη ληστεία και να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Η συμπληρωματική προανακριτική απολογία του 33χρονου δόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου. Για μία ακόμα φορά ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση επιχείρησε να ρίξει το «βάρος» στην 20χρονη κοπέλα, βάζοντας στη μέση, ως δικαιολογία, την κόρη τους και την υποτιθέμενη συμπεριφορά της γυναίκας του απέναντι της. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο 32χρονος – ενώ αρχικά υποστήριξε ότι την είχε αγκαλιά και προσπαθούσε να την ηρεμήσει- στη συμπληρωματική απολογία του είπε πως της πίεζε το κεφάλι με όλο το βάρος του σώματος του.

Συγκεκριμένα στη δεύτερη, συμπληρωματική, προανακριτική απολογία του κατηγορούμενου αναφέρονται τα εξής: «Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: “Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο».

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε και πώς δέθηκε: «Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου».

Recommended For You

About the Author: efoni