Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε δουλειά στη φυλακή

Ο 33χρονος πιλότος, που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, δεν μπήκε στη διαδικασία της καραντίνας, καθώς είχε πραγματοποιήσει αρνητικό μοριακό τεστ για τον covid-19, ενώ οδηγήθηκε κατευθείαν σε κελί του καταστήματος κράτησης υποδίκων όπου θα παραμείνει σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως και κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησής του στη ΓΑΔΑ, έτσι και χθες το βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ψυχρός και οδηγήθηκε αμίλητος στο κελί του.

Το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, κα. Μαίρη Στέφη, πρόκειται για τυπική διαδικασία για όλους τους κρατούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες  ζήτησε δουλειά, γιατί, όπως είπε, θέλει να περνά τον χρόνο του.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα, έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών, έναν υπόδικο επίσης για ναρκωτικά και έναν για λαθρεμπόριο.

 

Για λόγους ασφαλείας, επίσης, θα προαυλίζεται πιθανότατα με τα ίδια άτομα που είναι στο κελί και κάποιους άλλους κρατούμενους της 6ης πτέρυγας, δύο φορές την ημέρα.

Ο συζυγοκτόνος έχει επίσης δικαίωμα να ζητήσει τηλεόραση και να χρησιμοποιήσει το καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει κάνει κάποιο τηλεφώνημα και δεν έχει ζητήσει τηλεόραση.

Recommended For You

About the Author: efoni