Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το ταξίδι στην Κρήτη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το ταξίδι που φέρεται να πραγματοποίησε ένας από τους δύο στην Κρήτη πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του Lockdown, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του επίτιμου προέδρου των Αξιωματικών της Αστυνομίας κ. Αθανάσιου Κατερινόπουλου.

Αποκαλύψεις για το ταξίδι που φέρεται να πραγματοποίησε τον Απρίλιο είτε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είτε η άτυχη Καρολάιν έκανε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Κατερινόπουλος. Πρόκειται για ένα ταξίδι που φέρεται να έγινε εν καιρώ πανδημίας και αυστηρής καραντίνας, όταν απαγορεύονταν οι μετακινήσεις εκτός τόπου διαμονής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πληροφορίας αυτή θα μπορούσε να δώσει μία άλλη οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν. «Κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι. Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», πρόσθεσε, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη.

«Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

 

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ».

Κατέληξε δε λέγοντας πως «το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω».

Recommended For You

About the Author: efoni