Άκης Τσοχατζόπουλος: Δεχόταν απειλές- Τι αναφέρει σε ιδιόχειρο σημείωμα

Λίγο πριν έρθει στο φως της δημοσιότητας η τρίτη διαθήκη του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψη βόμβα κάνει λόγο για απειλές που δεχόταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με ένα ιδιόγραφο σημείωμα του.

Η δικηγόρος της τελευταίας οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε, η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται η «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

Στο ιδιόχειρο σημείωμά του ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει σύμφωνα με το MEGA: «Kαι αντίπαλοι, εξόντωση φυσική, πολιτική, προσωπική, κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική καταστροφή. Δέχθηκα απειλές όλα αυτά τα χρόνια για εμένα και τα μέλη της οικογένειας μου, για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».

O εκλιπών φαίνεται να παραδέχεται ότι τηρούσε σιγή, λόγω απειλών προς τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

Τον λόγο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρισε ως μόνο και αποκλειστικό του κληρονόμο τον γιο του ξεκαθάρισε παράλληλα η κα Τσότσου: «Πίσω από αυτή την αλλαγή δεν κρύβεται καμία πρόθεση να αποκλείσει την σύζυγό του, την οποία και υπεραγαπούσε».

 

«Ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό το σκεπτικό», υποστήριξε η Έλενα Τσότσου, δικηγόρος της Β. Τσοχατζοπούλου ήταν «γιατί είχε μία τελευταία βούληση, ένα τελευταίο όραμα, το οποίο είναι η ίδρυση του ”Ιδρύματος Α. Τσοχατζόπουλο” και ο γιος του είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην δημιουργία αυτού του Ιδρύματος».

 

Recommended For You

About the Author: efoni