Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει

Μετά την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου, ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Πρωινό.

Οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να εκφράζει την πικρία του.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει στο ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος της κ. Βίκυς Τσοχατζοπούλου, κ. Αλεξανδρής, ο οποίος δήλωσε ότι σε λίγο καιρό θα ανοίξουν οι διαθήκες του εκλιπόντος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο

Recommended For You

About the Author: efoni