Άγιος Παντελεήμονας: Έπιασαν Σύρο με μαχαίρι και κοράνι σε εκκλησία

Στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, Σύρου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος κινούνταν ύποπτα μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, προχώρησαν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στελέχη της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ο νεωκόρος της εκκλησίας είδε τον άνδρα να μπαίνει στην εκκλησία και να επιδεικνύει περίεργη συμπεριφορά. Τότε ενημέρωσε σχετικά μία ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην περιοχή και τους ζήτησε να τον ελέγξουν.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο άνδρας αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή του είχε ένα σακίδιο εντός του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι καθώς και ένα κοράνι.

Ποιος είναι ο 24χρονος Σύρος που προσήχθη

Ο άνδρας είναι Σύρος 24 ετών και έχει ξανααπασχολήσει για παρόμοια θέματα. Ειδικότερα φέρεται κατά το παρελθόν να εισήλθε στην εκκλησία και να άρχισε να διαβάζει το κοράνι με αποτέλεσμα σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία.

Παράλληλα ο άνδρας έχει περάσει κατά το παρελθόν και από ψυχιατρική εξέταση χωρίς ωστόσο να κριθεί αναγκαία η κράτησή του.

Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Recommended For You

About the Author: efoni