Άγιοι Ανάργυροι: «Σου είχα πει ότι έχω προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες»

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα με θύμα την 28χρονη Κυριακή, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το Μega έφερε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του 39χρονου πρώην συντρόφου της και δράστη, χωρίς να διευκρινίζεται αν την είχε λάβει η άτυχη γυναίκα.

Στην επιστολή, ο 39χρονος αναφέρει τα εξής: «σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου, όπως μου είχες πει» έγραφε προτού προχωρήσει στη φρικτή πράξη του.

«Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην επιστολή.

Recommended For You

About the Author: efoni