Άγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αλλά και την εξοργιστική απάντηση της Άμεσης Δράσης όταν ζήτησε η άτυχη γυναίκα περιπολικό να την πάει σπίτι

Παύεται από τη θέση του διοικητή, ο επικεφαλής αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 28χρονη, έχοντας πρώτα καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για βία, την ώρα που ζητούσε βοήθεια από την Αμεση Δράση.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί επίσης από τη θέση του, ερευνάται από την ΕΛΑΣ και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας ενώ η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους.

Αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα έως την Παρασκευή, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου ο εισαγγελέας να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους σε απολογία.

Recommended For You

About the Author: efoni