Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιος ο Κωνσταντίνος Δανιάς, σύντροφος και πατέρας του παιδιού της- Τι σχέση έχει με την Παλλήνη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η παρουσιάστρια, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Πληροφορίες μάλιστα την θέλουν να βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κύησής της και, τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος της, δε βλέπουν την ώρα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Δανιάς που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου 

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων. Η φιλοζωία, του άλλαξε τη ζωή και επέμεινε στο να την κάνει επάγγελμα… Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κτήμα στην Παλλήνη όπου αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων.

Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ καθώς και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτό είναι κάτι που εύκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί με μια και μόνο ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Κωνσταντίνος Δανιάς: Η σχέση με την Ιωάννα Μαλέσκου

H σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε περίπου πριν 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε το κτήμα του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της, ένα γαλλικό bulldog.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Britney Spears και τον ενδεχόμενο γάμο της στην Ελλάδα, είχε πει: «εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου».

 

Τον Νοέμβριο του 2021, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Μονεμβασιά.

«Για τα προσωπικά μου η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω αλλά, προσωπικά, αν με ρωτάς είμαι πολύ καλά και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμος» είχε σχολιάσει τότε η Ιωάννα Μαλέσκου σε ερώτηση που είχε δεχθεί από δημοσιογράφους.

Οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Λίγο καιρό μετά, οι δυο τους πραγματοποίησαν και μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχαν πάει να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση αποφεύγοντας ωστόσο τις κάμερες.

Μια ακόμη σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Ρόδο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του wingfoil (ένα νέο σχετικά θαλάσσιο σπορ που προέρχεται από το σερφ) στο οποίο ο Κωνσταντίνος Δανιάς πήρε μέρος με την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται στο πλευρό του για να τον απολαύσει.

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που τόσο καιρό αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media, αλλά και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας έμεινε κρυφή.

Recommended For You

About the Author: efoni