Θετικός σε κορονοϊό διαγνώστηκε μαθητής του Πρώτου Λυκείου Βούλας

Την αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων του Πρώτου Λυκείου Βούλας αποφάσισε η διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά τη θετική διάγνωση μαθητή σε έλεγχο για κορονοϊό.

Η απόφαση αφορά τα τμήματα Γ2 και το Γ1 οικονομικών και ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς ο εν λόγω μαθητής, λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, βρίσκεται ήδη σε καραντίνα από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Έτσι αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των τμημάτων προσωρινά ενώ αύριο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας θα αποστείλει έγγραφο με το οποίο θα καθορίζεται η διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας των τμημάτων.

Σημειώνουμε πως λόγω της καραντίνας στην οποία έχει τεθεί ο μαθητής ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν απολυμανθεί οι χώροι του σχολείου και όπως συμβαίνει μετά από κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα, η Δημοτική Αρχή είναι σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου για τη διενέργεια μοριακού ελέγχου σε όσους καθηγητές και μέλη του προσωπικού του σχολείου κριθεί αναγκαίο.

Recommended For You

About the Author: efoni