Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει τη μεζονέτα ο πιλότος

Την απόφαση να μετακομίσει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου έχασε με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή της η αγαπημένη του Κάρολαιν, πήρε ο 33χρονος πιλότος

Ο τραγικός σύζυγος δεν έχει καταφέρει, όπως είναι λογικό, να επιστρέψει στο σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της συζύγου του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα το Mega, τα μοναδικά ευρήματα στα χέρια των επιστημόνων στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι ένα αποτύπωμα αλλοδαπού εργάτη κι ένα πελματικό εντύπωμα του 33χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην ταινία αυτή δεν βρέθηκαν και ίχνη από γάντια που προφανώς φορούσαν οι ληστές αφού δεν άφησαν κανένα άλλο ίχνος στο σπίτι.

Χαρακτηριστικό δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρότι, σύμφωνα με τις δραματικές περιγραφές του συζύγου της, η τραγική μητέρα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Επισημαίνεται ότι δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10 με 20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι σε όλη την κατοικία.

Recommended For You

About the Author: efoni