Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, αναλογιζόμενος τη δεινή κατάσταση που βρέθηκαν οι συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα μετά την τεράστια καταστροφή που έπληξε τον τόπο τους, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, ως ελάχιστη ανακούφιση.

Συγκεντρώνουμε για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου (γραφεία Δ.Ο.Π.Α.Π)- (Αραφηνιδών Αλών & Ελλης Αλεξίου 1, Ραφήνα), ώρες 8:00 με 14:00 καθημερινά.

– Τρόφιμα μακράς διαρκείας (κυρίως κονσέρβες, γάλατα τύπου εβαπορέ ή μακράς διαρκείας και ελαιόλαδο)

– είδη ατομικής υγιεινής

– υλικά καθαριότητας

– και ιδιαίτερα κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα με την παράκληση να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμα για άμεση χρήση από τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και οι πολίτες του, έχουν ζήσει και ξέρουν τι σημαίνει καταστροφή, αλλά και τι σημαίνει η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Το καλοκαίρι του ’18 η Καρδίτσα στάθηκε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Σήμερα οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων τους στην Καρδίτσα με όλη τους την ψυχή και την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά με τέτοια αφορμή.

Recommended For You

About the Author: efoni