Δήμος Παιανίας: Στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων κατέθεσε ο δήμαρχος, Ισίδωρος Μάδης

Στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων στην Παιανία κατέθεσε ο Ισίδωρος Μάδης στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ο Δήμαρχος Παιανίας συμμετείχε στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ενώ την δημοτική αρχή στην Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Θανάσης και Γιάννης Σαμωνάς οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων Ηρώων στην κεντρική πλατεία.
Στο μήνυμά του ο Ισίδωρος Μάδης, τονίζει:
«Οχι». Μια μικρή λέξη που καθόρισε μια ολόκληρη χώρα. Μια μικρή λέξη που θύμισε στους Έλληνες ότι είναι μεγάλοι. Που τους ένωσε κάτω από τη σημαία μας, που παραμέρισε πιστεύω και στρατηγικές. Και ως ήρωες στάθηκαν απέναντι στον εχθρό.
Το Έπος του Σαράντα απέδειξε πως οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία, κάθε πρόκληση.
Και σήμερα το «Όχι» γίνεται πιο επίκαιρο ποτέ. Σήμερα που η πατρίδα απειλείται από έναν άλλο εχθρό, από μια πανδημία, είναι απαραίτητο και πάλι ως μια γροθιά να πούμε όχι. Και να παλέψουμε για ένα μέλλον πιο φωτεινό.
Η φετινή επέτειος είναι διαφορετική. Όπως διαφορετική είναι η ζωή μας εδώ και αρκετούς μήνες. Ο στόχος είναι η επόμενη μέρα να μας βρει όλους μαζί.
Τιμούμε τους προγόνους μας, τιμούμε τους ήρωές μας με διαφορετικό τρόπο και προστατεύουμε τους ήρωες του μέλλοντός μας.
Στη Δημοτική Ενότητα Παιανίας στεφάνια επίσης κατέθεσαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάρθα Λεκκάκου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαριάννα Γιαννάκου και ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Αλμπάνης.
Αντίστοιχα στην Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών, εκτός των δύο αντιδημάρχων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμης Βαγιωνάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni