Δήμος Αχαρνών: Το μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Δήμος Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών: Ο Σπύρος Βρεττός με μήνυμά του ευχήθηκε στους μαθητές του Δήμου αλλά και όλης της χώρα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών:

«Αύριο είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τόσο της πόλης μας όσο και ολόκληρης της χώρας. Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε το τιμόνι του Δήμος Αχαρνών τονίσαμε ότι καμία έκπτωση δεν θα γίνει στη λειτουργία και στην συντήρηση των σχολείων και μετά από μεγάλο αγώνα μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας.

Σε μία πρωτόγνωρη περίοδο με τον κίνδυνο έξαρσης της πανδημίας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες το 24ωρο για την προστασία των μαθητών ακόμη και αν δεν εξαρτάται από εμάς. Για εμάς η Παιδεία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής κοινωνίας διαμορφώνοντας ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ήθος και αξίες. Σε αυτό το ταξίδι των αξιών συνοδοιπόροι είναι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και νέα δεδομένα. Με επιμονή θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλή σχολική και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς!».

Recommended For You

About the Author: efoni