Δήμος Αχαρνών: Συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δήμος Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών:  Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο προετοιμασίας για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Αχαρνών Νίκος Γεωργακόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Δαμάσκος και Χρύσανθος Κόνταρης, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για την προετοιμασία του δήμου στη συμμετοχή σε μια σειρά έργων που θα συμβάλουν στον συνολικό αναπτυξιακό σχεδιασμό για την πόλη των Αχαρνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη συνάντηση εργασίας μετά τη σύμπραξη των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες με σκοπό τη πλήρη ενσωμάτωση των νέων συνεργατών στη Διοίκηση του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών και οι συνεργάτες του είναι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσουν κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουν στην διάθεση του, όπως κάνουν μέχρι σήμερα, πάντα προς όφελος των δημοτών.

«Η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος έργων “Αντώνης Τρίτσης” για την Αυτοδιοίκηση θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη μας και γι’αυτό δουλεύουμε συστηματικά» τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Recommended For You

About the Author: efoni