Δήμος Αχαρνών: Κλείνει το Δημαρχείο για μια εβδομάδα λόγω κορονοϊού

Κλειστό έως την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου θα παραμείνει το Δημαρχείο Αχαρνών μετά την ταυτοποίηση έξι κρουσμάτων κορονοϊού, σε τρεις από τις υπηρεσίες του. Υπενθυμίζουμε ότι από χθες με απόφαση Δημάρχου είχε ανασταλεί η λειτουργία της Πολεοδομίας και των Οικονομικών Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού αναστέλλεται η λειτουργία-για προληπτικούς λόγους- όλων των υπηρεσιών που στεγάζονται και στα 2 κτίρια του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα από την Πέμπτη 12/11/2020 έως και την Τετάρτη 18/11/2020, εκτός των εξωτερικών συνεργείων των Διευθύνσεων:

α) Τεχνικών Υπηρεσιών β) Πρασίνου & Περιβάλλοντος γ) Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Για οποιαδήποτε επείγοντα θέματα ληξιαρχικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν στο τηλ. κέντρο του Δήμου Αχαρνών στο τηλ. 213-2072300-301.

Παράλληλα, όσοι υπάλληλοι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αισθανθούν αδιαθεσία ή συμπτώματα Covid-19, να επικοινωνούν με τον Ιατρό Εργασίας του Δήμου Αχαρνών(πληροφορίες τηλ. κέντρο του Δήμου Αχαρνών στο τηλ. 213-2072300-301) , οι οποίοι ανάλογα με την κλινική κατάσταση τους, θα παραπέμπονται για TEST Covid-19 σε συμβεβλημένο Διαγνωστικό κέντρο.

Recommended For You

About the Author: efoni