Δήμος Αχαρνών: Βγήκαν τα «μαχαίρια» – Απάντηση Οικονόμου σε Βαρελά

Σε απάντηση του Πέτρου Βαρελά, επικεφαλής της παράταξης «Αχαρνές Ξανά»», ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, Θέμης Οικονόμου, προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook, τονίζοντας τα εξής:
«Οι πολιτικές πολλές φορές επιφέρουν αντίρροπο αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα ισχυροποιώντας κάποιες αποφάσεις και “αδυνατίζοντας” κάποιες άλλες.
Ο πολιτικός ρόλος των αιρετών οργάνων είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς ως φορείς άμεσης δημοκρατικής νομιμοποίησης αποτελούν τους βασικούς εκφραστές όλων των πολιτών με τις διαδικασίες διαμόρφωσης των επιλογών του Δήμου.
Ως πρόσωπο με σημαντική πορεία στα πολιτικά δρώμενα ανέλαβα τον νέο μου ρόλο ως Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου με πλήρη διαφάνεια στην άσκηση των καθηκόντων μου. Ο ρόλος μου κατοχυρώνεται μέσα από τις διατάξεις του νόμου που τον υπηρετώ πιστά προκειμένου να ασκώ με αποδοτικότητα και εντιμότητα την αποστολή μου.
Είμαι εδώ για ουσιαστικό διάλογο προς επίλυση των όποιων διαφωνιών και δεν θα ξανά δεχθώ ούτε υπαινιγμό στο ότι λειτουργώ μη δημοκρατικά.
Είμαι ικανός να δίνω ομοιογενή “ταυτότητα” σε ένα ανομοιογενές πλήθος αρκεί αυτό να είναι προϊόν καλής θέλησης από όλες τις παρατάξεις.
Δεν μπορώ και δεν θέλω να κόψω και να ράψω την συνείδηση μου για να ταιριάζει στη μόδα.
Ας σταματήσει λοιπόν η μικροπολιτική και ας σηκώσουμε μανίκια για το καλό του Δήμου μας.
Υ. Γ. Η παρουσία σας στα Δημοτικά Συμβούλια θα μου είναι ευχάριστη.

Recommended For You

About the Author: efoni