Δήμος Αχαρνών: Ανακοίνωση των υποψηφίων της «Δ.Ε.Κ.Α.» που διαφωνούν με τη Σύμπραξη με την Δημοτική Αρχή

Οι υποψήφιοι της ΔΕΚΑ που διαφωνούν με την σύμπραξη εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τους υποψήφιούς της δημοτικής παράταξης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 συμμετείχαμε με τον συνδυασμό «Δ.Ε.Κ.Α. – Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο». Στη συμμετοχή αυτή οδηγηθήκαμε από την αγάπη μας για τις Αχαρνές, με ένα πρόγραμμα καινοτόμο και απόλυτα εφαρμόσιμο, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών, του επιπέδου διαβίωσης και εν τέλει της καθημερινότητας στο Δήμο μας. Το αποτέλεσμα, ως γνωστόν, έφερε την παράταξη μας στην θέση της μείζονος  αντιπολίτευσης.

Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, η ομάδα των επτά εκλεγμένων της Δ.Ε.Κ.Α. στην μείζονα αντιπολίτευση (ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δαμάσκος δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε την σύμπραξη) προχώρησε στις 14/09/2020 σε σύμπραξη με την Δημοτική Αρχή απεμπολώντας την αντιπολιτευτική της δυνατότητα, με αποτέλεσμα την διάλυση της παράταξης. Η επιλογή αυτή προβληματίζει και υποψιάζει κάθε ενεργό πολίτη! 

Η σύμπραξη των επτά εκλεγμένων αποφασίσθηκε εν κρυπτώ, χωρίς διαβούλευση ή διάλογο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη ή έστω την απλή ενημέρωση των υπολοίπων ενεργών μελών της παράταξης.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι η διαφωνία μας οφείλεται αποκλειστικά στους λόγους που προαναφέρθηκαν και ευελπιστούμε η κίνηση αυτή να είναι προς όφελος των δημοτών.

Οι υποψήφιοι:

Αγγελοπούλου Σταματίνα

Αθανασοπούλου Χριστίνα

Ασωνίτη Λένα

Βαλαβάνης Νάσος

Βατσικούρα Φωτεινή

Γιαννάκου Γιώτα

Δαμάσκος Δημήτρης

Καλογερόπουλος Νίκος

Καρυδάκης Κώστας

Κασιόλα Ανθή

Κατάρας Βαγγέλης

Κλειτσιώτου Βούλα

Κυρίτσης Γιάννης

Μακρής Σπύρος

Μίντζια Ελένη

Μίντζια Σοφία

Μπούτσικου Φρόσω

Ντερβίσης Μάνθος

Ορφανίδης Μπάμπης

Πετρόπουλος Βασίλης

Πιτσικάλης Αλέξανδρος

Πλανουδάκη Σέβη

Πούρδας Χάρης

Ρουμπέα Έφη

Σαββίδη Κική

Σταυρίδης Πολύβιος

Τσέτσιλα Ελένη

Τσιλίδης Μάριος

Χατζηπέτρος Δημήτρης

Χριστοπούλου Ειρήνη

Recommended For You

About the Author: efoni