Γιώργος Πατούλης: Στο “Thessaloniki Helexpo Forum 2020” ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης: Στην εκδήλωση με θέμα τις προκλήσεις και τις προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο “Thessaloniki Helexpo Forum 2020”, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κύριος Πατούλης τόνισε την ανάγκη το Κράτος να γίνει πιο αποκεντρωμένο και με ενισχυμένο τον επιτελικό του χαρακτήρα προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να μην περιορίζεται στο ρόλο του φορέα υλοποίησης αλλά να έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει πιο ενεργά στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών.

Αναλυτικά το μήνυμα του κυρίου Πατούλη στο Instagram:

View this post on Instagram

 

Συμμετείχα με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση με θέμα τις προκλήσεις και τις προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο “Thessaloniki Helexpo Forum 2020”. Τονίσαμε την ανάγκη το Κράτος να γίνει πιο αποκεντρωμένο και με ενισχυμένο τον επιτελικό του χαρακτήρα προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να μην περιορίζεται στο ρόλο του φορέα υλοποίησης αλλά να έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει πιο ενεργά στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών. Με συγκεκριμένους στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα, μπορούμε να εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότηση, την υλοποίηση και τη συντήρηση μεγάλων έργων που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, ενισχύωντας παράλληλα το δίχτυ προστασίας ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. #Περιφέρεια_Αττικής

A post shared by Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis) on

Recommended For You

About the Author: efoni