Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Το πλανητικό σκηνικό του Οκτώβρη έχει καταιγίδες αλλά και ένα ουράνιο τόξο που οδηγεί στον δικό σου θησαυρό!

Της αστρολόγου Μαρί Γιόβα

Το δέντρο των ανθρώπινων σχέσεων δυναμώνει ακόμα και μέσα από τις δοκιμασίες, όταν έχει γερές ρίζες.

Ο Οκτώβρης με την Αφροδίτη ως τις 27 στο γήινο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως η αγάπη έχει ανάγκη και την προσφορά μέσα από πράξεις.

Πρόταση του Οκτώβρη στα 12 ζώδια:

Χτίσε μια γέφυρα ανάμεσα στην ζωή σου τώρα και στην ζωή που ονειρεύεσαι ! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .

Ο Οκτώβρης έρχεται με αναθεωρήσεις, διλήμματα και αποκαλύψεις που όμως, μπορούν να οδηγήσουν στην ζωή που θέλουμε.
Ξεκινάει με μια Πανσέληνο την 1η του μέρα στον Κριό και ολοκληρώνει έναν κύκλο στις 31 με μια δεύτερη Πανσέληνο στον Ταύρο που συμβολίζει μια σημαντική αλλαγή, μια επανάσταση και μια μεταμόρφωση στον τρόπο ζωής μας.

Ο Πλούτωνας πλανήτης της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης στις 4 Οκτωβρίου και μετά από μήνες σε ανάδρομη τροχιά, επανέρχεται σε ορθή φορά και προετοιμάζει τον επόμενο μήνα μια όψη με τον Δία ανοίγοντας νέους δρόμους αλήθειας, θεραπείας και λύσεων σε προβλήματα παγκόσμια αλλά και προσωπικά.

Η πιο σημαντική όψη του μήνα όμως, είναι ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη σπάνια που ρίχνει φως στα σκοτάδια, κάνει τα όνειρα, τις ευχές και τις προσευχές να δυναμώνουν και να πραγματοποιούνται. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέφωτο δημιουργίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Οι άνθρωποι μέσα από δοκιμασίες γνωρίζουν την αλήθεια και όσοι επιμείνουν θα έρθουν πιο κοντά σε ένα όνειρό τους.

Τέλος, από τις 14 Οκτωβρίου ο πλανήτης που επηρεάζει την επικοινωνία ο Ερμής, ακολουθεί φαινομενική ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 3 Νοεμβρίου και καλεί όλα τα ζώδια να μιμηθούν την πορεία του δηλ. να σταματήσουν λίγο και να ξανασκεφτούν την πορεία και την εξέλιξη των πράξεων τους. Επιστροφές, επανασυνδέσεις, καθυστερήσεις αλλά και παλιές υποθέσεις είναι στο πρόγραμμα του ανάδρομου Ερμή.

Ευκαιρίες αλλά και μπερδέματα του Οκτώβρη στον ζωδιακό!

ΚΡΙΟΣ Κάντε υπομονή και εντύπωση!

Παρόλο που οι τελευταίοι μήνες είναι για σας έντονοι με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο να σας δίνει ενέργεια, ερωτισμό αλλά και άγχος αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία σε στιγμές έντασης ιδιαίτερα στο 2ο μισό του Οκτώβρη θα ανταμειφθείτε
Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρό σας και
οι φίλοι, μια σημαντική γνωριμία, η επικοινωνία με μεγάλους οργανισμούς, ξένους και το εξωτερικό, ακόμα και νέες γνώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο!
Τα διλλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, σας απασχολούν έντονα στο 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα.
Οικονομικές υποθέσεις που χρονίζουν από τις 14 και μετά, επανέρχονται για να επιλυθούν.

ΤΑΥΡΟΣ Η γοητεία σας στα ύψη αλλά η επικοινωνία θα είναι μετ’ εμποδίων!

Η Αφροδίτη ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ευνοεί τον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας και της ομορφιάς από τις 3 Οκτώβρη μέχρι τις 27. Μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας . Το εξωτερικό και η επικοινωνία με ανθρώπους που είναι μακριά ακόμα και μεγάλες εταιρείες, οι φίλοι ή ένας κύκλος ανθρώπων με κοινούς στόχους μπορούν να σας βοηθήσουν.Η μόνη δυσκολία ή πρόκληση του μήνα είναι ο ανάδρομος Ερμής από τις 14 και μετά που μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας δυσκολέψει στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή σε κάποια συμφωνία σας. Πιθανόν να επιστρέψει στη ζωή σας ένας σημαντικός άνθρωπος για σας αλλά αυτό θα σας βάλει σε δίλημμα και ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ζείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Έχετε ανάγκη να ομορφύνετε το σπίτι σας ή τον χώρο στην δουλειά σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και φροντίδα καθώς έχετε υπερφορτώσει την καθημερινότητά σας με έντονο στρες.Με τον Ερμή τον δικό σας πλανήτη στον τομέα της υγείας και της εργασίας να γυρνάει σε ανάδρομη τροχιά από τα μέσα του μήνα πρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να προγραμματίσετε την εργασία σας για να μην αγχωθείτε περισσότερο. Ξεκουραστείτε και εκτονώστε δημιουργικά το υπερβολικό άγχος. Ο Ήλιος στον τομέα της δημιουργίας , του φλερτ και του έρωτα, της τέχνης και των παιδιών φωτίζει την χαρούμενη πλευρά της ζωής σας. Η Αφροδίτη από τις 3 Οκτωβρίου στον χώρο του σπιτιού φέρνει αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας, όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας και την ευκαιρία να ομορφύνετε τον χώρο σας.
Μια οικονομική ή επαγγελματική ευκαιρία βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια σχέση ή συνεργασία που σας προβλημάτιζε τώρα μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν και ο Οκτώβρης ξεκινάει με πίεση και τρέξιμο στη δουλειά και στο σπίτι, από τις 3 Οκτώβρη ο τομέας της επικοινωνίας γλυκαίνει και φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις, υποστηρικτές στο κοντινό περιβάλλον σας ακόμα και ένα ανανεωτικό ταξιδάκι. Με τον Ερμή στο κομμάτι του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας εστιάζετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε ό, τι αγαπάτε αλλά όταν ο Ερμής γίνει ανάδρομος από τις 14 του Οκτώβρη, ίσως κάτι σας μπερδέψει με ένα παιδί ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Επιστρέφουν πρόσωπα και καταστάσεις από τα παλιά αλλά μην μπερδέψετε τους φίλους. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις και προσέξτε κοντά στις 7 και 20 εμπλοκή με φίλους.

ΛΕΩΝ Γοητεύετε και πείθετε. Νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σύνθετος μήνας ο Οκτώβρης για σας, λαμπερά Λιονταράκια και με πολλές απαιτήσεις.
Τα καλά νέα είναι πως οι συζητήσεις, οι νέες ιδέες, συναντήσεις και άτομα από το περιβάλλον σας, τουλάχιστον ως τις 12 του μήνα οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Επιπλέον θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα από δημιουργικές αλλαγές, να αυξήσετε τα οικονομικά σας ή να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σας σχέση.
Τα πιο δύσκολα είναι σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, μια και ο Ερμής σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας προκαλεί μπερδέματα, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία με άτομα της οικογένειάς σας. Μην προχωρήσετε σε ανακαίνιση ή μετακόμιση αυτόν τον μήνα. Οι μέρες κοντά στις 7, 20 και 31 Οκτώβρη απαιτούν σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Συγκεντρώνετε βλέμματα θαυμασμού και αναγνώρισης.

Ο Οκτώβρης από τις 3 ως τις 27 σας χαρίζει με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο λάμψη, ομορφιά και γοητεία. Συγκεντρώνετε βλέμματα θαυμασμού, έρωτα και εκτίμησης. Με όπλο την φυσική ευγένεια αλλά και την αυξημένη γοητεία σας μπορείτε να πείσετε και τον πιο δύσκολο ακροατή. Ο έρωτας καιροφυλαχτεί και αν αφεθείτε στα βέλη του, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με εξαίρεση στις 17 και 18 Οκτώβρη που τα φαινόμενα απατούν και απογοητεύουν.
Η φροντίδα της εμφάνισης αλλά και της εικόνας σας συνολικά είναι στα συν του μήνα. Επιπλέον και τα οικονομικά σας θα έχουν ευκαιρίες βελτίωσης αλλά και κάποια έκτακτα έξοδα. Όλο τον μήνα και κυρίως στις 7, 20 και 31 αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 13, θα χρειαστεί να δείξετε σύνεση και προσοχή σε συζητήσεις, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και το αυτοκίνητο ή το κινητό σας.

ΖΥΓΟΣ Ο μήνας των γενεθλίων σας σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο ζωής και στόχων!

Χρόνια πολλά γοητευτικοί Ζυγοί. Ο Ήλιος φωτίζει όλους τους τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο από την ημέρα των γενεθλίων σας. Γιορτάστε τα, γιατί αυτή η μέρα είναι η δική σας προσωπική πρωτοχρονιά που δείχνει ένα νέο κύκλο.
Λάμπετε και γοητεύετε. Η Αφροδίτη μέχρι τις 27 δείχνει κάποια μυστικά σας που με τις κατάλληλες ενέργειες από τις 28 βγαίνουν στο φως και σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση.  Πιο προσεχτικοί πρέπει να είστε σε θέματα οικονομικών, απρόβλεπτα έξοδα αλλά και χρήματα που αφορούν τράπεζες, εφορία, κληρονομικά και γενικά οτιδήποτε αφορά και άλλα άτομα.  Ένα όνειρό σας είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή του και μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα αλλά και την εργασιακή σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Στοχεύστε στην επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους και θα βγείτε κερδισμένοι.

Η δύναμή σας μοναδική και από τις 4 Οκτώβρη ο δικός σας ‘κυβερνήτης’ πλανήτης ο μυστηριακός και σκοτεινός Πλούτωνας, μετά από μήνες ανάδρομης τροχιάς ( από τον Απρίλη του 2020), επιτέλους σταδιακά ανακτά την ταχύτητά του και επανέρχεται σε ορθή φορά.
Τι σημαίνει αυτό; Όλα όσα αργοπορούσαν και σας μπέρδευαν κάθε μέρα και πιο πολύ θα προχωράνε χωρίς σοβαρά εμπόδια. Μεταμορφώνεστε και αναδομείτε τον τρόπο ζωής σας.  Ο Δίας σε σπάνια όψη με τον Ποσειδώνα σας κάνει πολύ δημιουργικούς, ερωτεύσιμους και βελτιώνει την οικονομική σας ασφάλεια.
Η μόνη δυσκολία του μήνα, κυρίως για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη και των αρχών Νοέμβρη, θα είναι ο Ερμής σε δύσκολες όψεις και ανάδρομος στις 7 και μετά στις 13 Οκτώβρη, να χρειάζεται σύνεση σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ Πατάτε γερά στα πόδια σας, κυνηγάτε τα όνειρά σας και οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς.

Ο Οκτώβρης είναι ένας σημαντικός μήνας, για να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρό σας και να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά ή συναισθηματικά. Η οικογένεια ή το σπίτι σας αξίζουν κάθε δική σας φροντίδα και ενδιαφέρον. Πιθανή μια επένδυση ή μια ανακαίνιση που θα σας αποδώσει στο μέλλον. Οι ρίζες σας και οι γονείς σας θα είναι η δύναμη που χρειάζεστε. Ακούστε την διαίσθησή σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας.  Στο παρασκήνιο γίνονται και από εσάς αλλά και άλλα άτομα συζητήσεις που ακόμα καθυστερούν προσέξτε πιθανή εμπλοκή. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας, το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ξεκαθαρίζετε, οργανώνεστε και η τύχη μαζί με την αξία σας φέρνει την αναγνώριση!

Αγωνίζεστε για πολλά χρόνια, τώρα όμως, είστε πολύ κοντά στην δικαίωση και την καταξίωσή σας. Έχετε πλέον περάσει από καταιγίδες που σας ωρίμασαν, σας πείσμωσαν αλλά και σας οδήγησαν στην θέση που έχετε. Ξεκαθαρίζουν πολλά και πλέον καταξιώνεστε μέσα από προσπάθειες χρόνων.  Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο, είστε οι βασικοί κρίκοι αλλά και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.  Ο Οκτώβρης με σημαντική βοήθεια από την Αφροδίτη από 3 ως 27, σας δίνει γοητεία και πειθώ για να πετύχετε πολλούς στόχους σας. Είστε άκρως δημιουργικοί , ερωτικοί και επικοινωνιακοί αυτόν τον μήνα. Οι επαφές σας με καινούριους ανθρώπους ή μεγάλες εταιρείες , το εξωτερικό, η τέχνη είναι μερικά μόνο από τα καλά χαρτιά σας. Προσέξτε μόνο στις ημέρες κοντά στις 9, 15 και 18 . Τολμήστε να παίξετε και να κερδίσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια ευκαιρία για νέα έσοδα ή τακτοποίηση των οικονομικών σας .

Οι φίλοι ή άνθρωποι που έχουν σχέση με το εξωτερικό και τον χώρο της υγείας μυστικά σας στηρίζουν. Θέματα ψυχοσωματικής υγείας σας απασχολούν εδώ και καιρό αλλά ο Οκτώβρης μπορεί να σας δώσει την βοήθεια που χρειάζεστε, για να βρείτε θεραπεία ή λύσεις σε πολλά προβλήματά σας.
Κάντε σέρβις στο αυτοκίνητο ή σε σημαντικά μηχανήματα επικοινωνίας και φερθείτε συνετά στον χώρο της καριέρας αλλά και της οικογένειας. Υπάρχει πιθανότητα ειδικά για τους Υδροχόους του Ιανουαρίου να προκύψει ένα έκτακτο πρόβλημα, οπότε καλό είναι να έχετε και πλάνο Β΄.
Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, όπως και οικονομικά που αφορούν και άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ Μια σπάνια όψη σας φέρνει κοντά σε ένα όνειρό σας. Οργανωθείτε για να το πετύχετε.

Μια σπάνια όψη, ο Δίας με τον δικό σας πλανήτη τον μαγικό Ποσειδώνα, σας φέρνει πιο κοντά σε ένα μεγάλο όνειρό σας. ¨Ενας σημαντικός άνθρωπος με εμπειρία, μπορεί να σας υποστηρίξει σημαντικά. Ακολουθήστε την φωνή της διαίσθησής σας αλλά ταιριάξτε την με την σοφία και την εμπειρία. Χρειάζεστε οργάνωση και να εστιάσετε στον στόχο σας.  Ο Ερμής ακόμα και ανάδρομος μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να φέρει παλιά πρόσωπα ή καταστάσεις για επίλυση και βοήθεια.  Κρατήστε γερά την ευκαιρία που σας δίνεται.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Ποια είναι η Μαρί Γιόβα

H Μάρι Γιόβα είναι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι στους 10 Έλληνες που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική της ανάγκη και τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.
Παράλληλα σπούδασε κοινωνικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014 έχει προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.
Έχει σταθερή συνεργασία με το Love Radio και το igynaika.gr όπου αναλύει τις αστρολογικές τάσεις της κάθε μέρας.

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Feng Shui
FB Μάρι Γιόβα
instagram Mari _Yiova
τηλ. 6932081799
www.marigiova.gr

 

Recommended For You

About the Author: efoni