Αστρολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Οκτώβρης και Νοέμβρης οδηγούν στο σταυροδρόμι μεγάλων αλλαγών! Η μεταμόρφωση και η δύναμη φέρνουν αλλαγή πλεύσης και αναγέννηση.

Της αστρολόγου Μαρί Γιόβα

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος του 2020 είναι μήνες κομβικής σημασίας, σε παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο αλλά και για τον τρόπο ζωής όλων.
Κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί περισσότερο ή λιγότερο από δύο σπάνιες όψεις τριών μεγάλων πλανητών, που θα επηρεάσουν την δομή της κοινωνίας αλλά και την ραχοκοκαλιά και τη νοοτροπία όλων.

Όταν ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα υπόσχεται νέους δρόμους , πιο κοντά στο όνειρο και την αναγέννηση.
Μια ουράνια γέφυρα ενώνει την ζωή που πρέπει να ζήσουμε, με την ζωή που ονειρευόμαστε..!

Τον Οκτώβριο ο Δίας στον Αιγόκερο πραγματοποιεί μια αρμονική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μια όψη σπάνια, που ρίχνει φως στα σκοτάδια, κάνει τα όνειρα, τις ευχές και τις προσευχές να δυναμώνουν και να πραγματοποιούνται. Η όψη του εξαγώνου δείχνει ότι χρειάζεται αγώνας αλλά η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία.

Η πίστη, η ανάγκη για δικαιοσύνη και ανθρωπιά γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ.

Οι νόμοι-Δίας, γραπτοί και άγραφοι, θα έρθουν πιο κοντά στον Άνθρωπο… Δεν είναι τίποτα τυχαίο αυτόν τον μήνα και όχι μόνο.
Οι όψεις ανάμεσα σε μεγάλους πλανήτες ασκούν ισχυρή επιρροή σε βάθος χρόνου. Μπορεί αυτή η όψη να γίνεται ακριβώς στις 12 Οκτώβρη , όμως προετοιμάζεται και επηρεάζει βδομάδες πριν και μετά.

Ταυτόχρονα τον Νοέμβριο ο Δίας, σύμβολο Δικαιοσύνης , γνώσης και τύχης πραγματοποιεί ακριβή όψη συνόδου με τον πλανήτη που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει αλλά κρύβει και απίστευτη ενέργεια αναγέννησης, τον Πλούτωνα…

Οι σημαντικές και σπάνιες αυτές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σφραγίζουν μια εποχή, αλλάζουν την ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σκέψη μου πάει στις εκλογές των ΗΠΑ- εδώ και μήνες έχω γράψει σε άρθρα μου στο www.marigiova.gr και στο mariastrologia.blogspot.com πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα θερίσει ό,τι έσπειρε- και σε επόμενο άρθρο θα αναλύσω τις όψεις που τον οδήγησαν ως εδώ.

Σημαντικό ενδεχόμενο μια σπουδαία ιατρική ανακάλυψη , το εμβόλιο ή η θεραπεία ακόμα και αποκαλύψεις για την πανδημία του Covid19.

Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέφωτο δημιουργίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Οι άνθρωποι μέσα από δοκιμασίες γνωρίζουν την αλήθεια και όσοι επιμείνουν, θα έρθουν πιο κοντά σε ένα όνειρό τους.

Πλανητικό υστερόγραφο με τον Δία στο πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου θα πραγματοποιηθούν μόνο τα όνειρα που θα κτιστούν πάνω σε γερές βάσεις.

Κριός: Πλησιάζετε ένα μυστικό όνειρο που αγγίζει την πιο ευαίσθητη χορδή σας!

Κι όμως πίσω από την δύναμη και την ταχύτητα που ενεργείτε κρύβετε μια ευαίσθητη χορδή , μια αγωνία ή ένα δυνατό συναίσθημα που κρατάτε μυστικό.
Θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες ή καλούς φίλους που σας ενώνει το ίδιο πνεύμα. Μια επαγγελματική ευκαιρία σας περιμένει.
Σταδιακά μετά τις 21 του Οκτώβρη οι μεγάλες πιέσεις υποχωρούν για τους περισσότερους και από τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης ο δικός σας πλανήτης, επιτέλους σταματά την ανάδρομη τροχιά του, σηματοδοτώντας νέα δράση και ξεκάθαρους στόχους και όνειρα.

Ταύρος: Ανοίξτε τους ορίζοντες και τον κύκλο σας, για να φτάσετε στα όνειρά σας.

Αυτήν την περίοδο ευνοείστε ιδιαίτερα μέσα από νέες γνωριμίες, ταξίδια, σεμινάρια, φιλίες και συλλογική δουλειά. Όποιο κι αν είναι το όνειρό σας μπορείτε να το φτάσετε. Κοιτάξτε μακριά!
Αξιοποιήστε την γοητεία και την πειθώ που σας χαρίζει η Αφροδίτη στις 19 , 21 και 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 26 αλλά και τον Νοέμβριο ως τις 21 πάλι θα σας βοηθάει στα απλά και καθημερινά. Προσοχή στην πανσέληνο στο τέλος Οκτωβρίου.
Φροντίστε την ψυχοσωματική υγεία και ευεξία σας και ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι: Ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματοποιείται!

Νιώθετε ασφαλείς μέσα από την στήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου, συντρόφου ή συνεργάτη, για να καταξιωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 12 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα του Έρωτα, των παιδιών, της χαράς και της δημιουργικότητας ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας αλλά και παλιούς φίλους ή θαυμαστές…

Καρκίνος: Ακολουθήστε την καρδιά σας !

Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα από εναλλακτικούς δρόμους. Μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας, ταξίδια και σχέσεις από το εξωτερικό, ένας σημαντικός άνθρωπος σας φέρνουν πιο κοντά στον δρόμο της χαράς!
Ο τομέας που θα αλλάξει για σας σημαντικά είναι οι σχέσεις οι σημαντικές της ζωής σας. Ο σύντροφος, ο συνεργάτης στην δουλειά, ο σημαντικός άλλος άνθρωπος που σας επηρεάζει πρακτικά ή και προσωπικά . οι διαπροσωπικές σχέσεις σας λοιπόν περνάνε από αλλαγές και μεταμορφώσεις. Θα μείνουν δίπλα σας αυτοί που πραγματικά αξίζουν και σημαντικοί σύμμαχοι!

Λέων: Μέσα από την δημιουργία και τον έρωτα αγγίζετε βαθιά συναισθήματα!

Νιώθετε πιο ασφαλείς , ολοκληρωμένοι μέσα από κάτι δικό σας, μια δουλειά , ένα χόμπι, μια δυνατή σχέση. Δημιουργήστε, ερωτευτείτε, υλοποιήστε!
Η ενέργεια και η δυναμική σας ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, μεγάλων σχεδίων, γνώσης ακόμα και νομικών υποθέσεων για κάποιους ή συμφωνιών από τις 28 Οκτώβρη βελτιώνεται με εξαίρεση 30 και 31 που η πανσέληνος σας φορτίζει.
Εκεί όμως που τίποτα δεν θα είναι εμπόδιο στον δρόμο σας είναι από τις 14 Νοεμβρίου με την ορθόδρομη επιτέλους, πορεία του Άρη.

Παρθένος: Δώστε το χέρι σας και ένα άλλο χέρι σας περιμένει.

Αρχίζετε και πάλι να ονειρεύεστε. Οι σχέσεις στοργής δυναμώνουν. Είναι η ιδανική περίοδος να βρείτε συμμάχους και λύσεις.
Η καλύτερη περίοδος για σας είναι με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο να σας δίνει σαγήνη, γοητεία και ομορφιά. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας θα είναι πιο εύκολο όσο η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 27 Οκτώβρη . Πολύ δημιουργικές μέρες στις 19 , 21 και 24 αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για σταθεροποίηση.
Μετά τις 28 Οκτώβρη και μέχρι τις 12 Νοέμβρη τα οικονομικά σας μπορούν να αυξηθούν και να πάρετε και χρήματα που περιμένατε από παλιά. Θα είστε επιρρεπείς στην πολυτέλεια.

Ζυγός: Νέα ενέργεια δίνει ζωή στα σχέδιά σας.

Η κούραση δίνει την θέση της σε δύναμη δημιουργίας στην εργασία, την καθημερινότητα αλλά και το σπίτι και την οικογένεια. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για νέες ευκαιρίες. Για εσάς τα γεγονότα εξελίσσονται από τις 28 Οκτωβρίου, που ο δικός σας πλανήτης μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και φέρνει όλα τα φώτα και τα βλέμματα πάνω σας. Η γοητεία σας προκαλεί τον θαυμασμό στην ομορφιά και τα ταλέντα σας. Το φλερτ ή ο έρωτας σας ρίχνι τα βέλη του!
Ο Ερμής ανάδρομος από τις 28 Οκτώβρη στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια παλιότερα θέματα προς συζήτηση, τις αποφάσεις όμως και τις συμφωνίες καλύτερα να τις αφήσετε μετά τις 7 Νοέμβρη. Τότε θα βλέπετε πιο καθαρά…

Σκορπιός: Δημιουργήστε το δικό σας όνειρο & ζήστε το!

Η επικοινωνία και η έκφραση των επιθυμιών σας μπορεί να δώσει νέα πνοή στον έρωτα και την δημιουργία της επιτυχίας.
Στο βιβλίο της ζωής σας ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης του 2020 θα είναι πολύ σημαντικοί μήνες , περνάτε στάδια αλλαγών, μεταμορφώσεων και αναγέννησης. Έχετε ανοιχτά τα μάτια της καρδιάς σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Ό,τι κερδίζετε, γίνεται με κόπο, όμως το τελικό αποτέλεσμα σας ανταμείβει. Οι ημέρες από τις 10 ως τις 15 Νοέμβρη σας δίνουν την ενέργεια, να μετακινήσετε βουνά, για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τοξότης: Πετυχαίνετε έναν σημαντικό στόχο!

Επιτέλους ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε. Νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί, για να προβάλετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά και να λάμψετε κοινωνικά. Είναι η ιδανική περίοδος να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.
Είστε οι ενεργοποιητές των εξελίξεων. Ο δικός σας πλανήτης ο Δίας κάνει τις σημαντικές όψεις με τον Ποσειδώνα τον Οκτώβριο και με τον Πλούτωνα τον Νοέμβριο. Παίρνετε κάτι από το όνειρο και την διαίσθηση του Ποσειδώνα αλλά και την μυστηριακή γοητεία και το πάθος του Πλούτωνα έτσι έχετε νέα δύναμη να αλλάξετε και να μεταμορφώσετε την ζωή σας.

Αιγόκερως: Ακούστε την φωνή της διαίσθησής σας, για τον δρόμο στο όνειρο.

Ήρθε ο καιρός να ακούσετε την φωνή της διαίσθησής σας. Ενώ είστε ρεαλιστές και λογικοί, ακούστε το ένστικτο ή μια νέα ιδέα, που κάποιος από το περιβάλλον σας, σας εμπιστεύεται. Θα δημιουργήσετε μαζί μια νέα επιτυχία! Είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και των γεγονότων μια και στο δικό σας ζώδιο γίνονται και οι δύο σημαντικές όψεις. Καλείστε να ακούσετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε τους στόχους σας. Συνδυάστε την διαίσθηση, την ευγένεια με την εμπειρία και την οργάνωση και θα πετύχετε. Μέχρι τις 27 Οκτώβρη η γοητεία και η πειθώ σας είναι άκρως επικίνδυνες και μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε.

Υδροχόος: Χρειάζεστε, να νιώσετε ασφάλεια.

Έχουν αλλάξει πολλά για σας και πλέον επιθυμείτε να νιώσετε ασφαλείς εσείς και οι αγαπημένοι σας. Αυτό είναι το όνειρό σας να απελευθερωθείτε από την ανασφάλεια . Μπορείτε να το πετύχετε με την συλλογική δουλειά και σημαντικούς φίλους.
Επιτέλους χαμογελάτε με τον πλανήτη της επικοινωνίας και των συμφωνιών, τον Ερμή , να σας μπερδεύει γλυκά στα ερωτικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Αλλάζετε γνώμη εσείς αλλά και οι θαυμαστές σας, επιστρέφετε και είστε έτοιμοι για λάθη ειδικά από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 6 Νοεμβρίου χρειάζεται να φερθείτε με σύνεση και διπλωματία. Από τις 7 Νοεμβρίου ποιος σας πιάνει.

Ιχθύες: Επενδύστε στα επαγγελματικά σας σχέδια και σε σημαντικούς φίλους.

Τα όνειρά σας υλοποιούνται μέσα από μια σημαντική γνωριμία, μια φιλία ή μια ομάδα ανθρώπων με κοινό στόχο. Χρειάζεστε σύνεση και οργάνωση. Ακολουθήστε την πιο δυνατή και αληθινή επιθυμία σας.
Θυμηθείτε θα έχετε στο πλευρό σας τον Ήλιο από τις 23 Οκτωβρίου να φωτίζει τα δημιουργικά σας σχέδια , τα ταλέντα σας και τον έρωτα. Στις 25 Οκτωβρίου η σύνοδος Ήλιου και Ερμή ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας και φέρνει αγαπημένα πρόσωπα από τα παλιά στο προσκήνιο.
Στις 10 Νοεμβρίου μπορείτε να δημιουργήσετε και να στοχεύσετε το πιο μεγάλο όνειρό σας. Ακολουθήστε με πίστη και οδηγό την εμπειρία και την διαίσθησή σας, το πεπρωμένο σας. Τέλος η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου δείχνει σημαντικά νέα ξεκινήματα. Τολμήστε!

Ποια είναι η Μαρί Γιόβα

H Μάρι Γιόβα είναι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι στους 10 Έλληνες που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική της ανάγκη και τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.
Παράλληλα σπούδασε κοινωνικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014 έχει προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.
Έχει σταθερή συνεργασία με το Love Radio και το igynaika.gr όπου αναλύει τις αστρολογικές τάσεις της κάθε μέρας.

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Feng Shui
FB Μάρι Γιόβα
instagram Mari _Yiova
τηλ. 6932081799
www.marigiova.gr

Recommended For You

About the Author: efoni