Γραμματικό: Έναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου

Από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 ξεκινά η λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου το οποίο θα στεγάζεται στο ισόγειο του Κοινοτικού Καταστήματος στο Γραμματικό.

Στο Ιατρείο θα υπάρχει ειδικευμένος γενικός γιατρός ο οποίος θα συνταγογραφεί φάρμακα και θα εξετάζει ασθενείς από το Γραμματικό καθώς και από τις όμορες περιοχές και συγκεκριμένα από το Άνω και Κάτω Σούλι και από το Βαρνάβα, από τις 10.00 ως και τη 13.00 κάθε Πέμπτη.

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 22940-61200 και 22943-20959 από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9.00 ως και τη 13.00, και οι ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατόπιν προτεραιότητας και σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λόγω του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης κ. Σακελλάρη Ιωάννη και όλο το υγειονομικό προσωπικό για την ανταπόκριση, καθώς και τον κ. Γεώργιο Ζορμπά, Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Υγείας και τον κ. Αναστάσιο Χρυσίνα, Σύμβουλο σε θέματα Γραμματικού για τις ενέργειες τους για τη λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου.

Σκοπός μας είναι να μπορούν οι συμπολίτες μας να εξυπηρετούνται γρήγορα, εύκολα και κυρίως με ασφάλεια, χωρίς ταλαιπωρία και κίνδυνο έκθεσης σε μικρόβια και ιούς. Η ανάγκη τους να προστατευθούν ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ήταν για εμάς επιτακτική.

Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους κατοίκους μας.

Recommended For You

About the Author: efoni