Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Τι θα φέρει ο μήνας σε όλα τα ζώδια

Ο κύκλος του παλιού ολοκληρώνεται και η νέα εποχή ανατέλλει. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου βοηθάει στην μετάβαση, σαν μια ουράνια γέφυρα που οδηγεί από το παρελθόν, στο μέλλον.

Της Μάρι Γιοβά

Οι δύο εκλείψεις στον άξονα Διδύμων και Τοξότη θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκαλύψουν αλήθειες. Η πρώτη έκλειψη Σελήνης έγινε στις 30 Νοεμβρίου στις 8ο μοίρες των Διδύμων αλλά επηρεάζει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Στις 14 γίνεται και η τελευταία ολική έκλειψη Ηλίου στην 23ο μοίρα του Τοξότη.

Οι Δίδυμοι θέλουν να επικοινωνούν και να καταλαβαίνουν τα ερεθίσματα από το περιβάλλον γύρω τους, ενώ οι Τοξότες θέλουν να γνωρίζουν πέρα από τα σύνορα. Οι δύο εκλείψεις σε αυτά τα ζώδια είναι σαν να μας δείχνουν πώς να καταλαβαίνουμε και να δεχόμαστε τους άλλους, όσο και αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

Οι μέρες του Νοεμβρίου

Μια νέα εποχή ξεκινάει από τις 17 και 19 Δεκέμβρη, όταν ο Δίας και ο Κρόνος αφήνουν πίσω τους τον μοναχικό Αιγόκερο και πραγματοποιούν την ταυτόχρονη και εντυπωσιακή είσοδό τους στον Υδροχόο και έναν ιδιαίτερο ουράνιο γάμο… Μια σπάνια μεγάλη σύνοδο στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Οι δύο μεγάλοι πλανήτες θα συναντηθούν την μαγική νύχτα του Χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και θα έρθουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, που στον ουρανό θα μοιάζουν σαν ένας διπλός πλανήτης! Κάτι που έχει να συμβεί σε τέτοια ακρίβεια από τις 4 Μαρτίου 1226!

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας μεταβατικός με εναλλαγές και απολογισμό, ένας μήνας που θα ξεκαθαρίσει πολλά και θα μας προετοιμάσει για τη Νέα εποχή. Η επικοινωνία σε διάφορες μορφές της, οι συζητήσεις, η διαίσθηση και τα όνειρα αλλά και η ζήλεια, το πάθος και τα συναισθήματα πρωταγωνιστούν.

Κριός
Νέες απρόσμενες ευκαιρίες αλλά και ένταση.

Η πρώτη έκλειψη -30/11- επηρεάζει την επικοινωνία, το περιβάλλον και κοντινά σας πρόσωπα. Η επιρροή της συνεργεί σχεδόν όλο τον Δεκέμβριο με την ολική έκλειψη Ηλίου στις 14, που ευτυχώς για σας είναι ευνοϊκή και σας βοηθά να βρείτε λύσεις και υποστήριξη. Σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας μέσα από την γνώση, τους ειδικούς, ακόμα και οι νομικές υποθέσεις σας ευνοούν, ενώ η επαφή με ανθρώπους πιο μακριά σας ανοίγουν νέους δρόμους και σύνορα.

Επιπλέον, ο δικός σας κυβερνήτης ο Άρης έχει ανακτήσει την γρήγορη ταχύτητά του και σεις έχετε πάρει φόρα και είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε δυναμικά και παρορμητικά. Ο παρορμητισμός όμως, μπορεί να φέρει σύγκρουση, ειδικά για τους Κριούς του 3ου Δεκαημέρου, όσο πλησιάζετε στις 23 δείξτε προσοχή και αποφύγετε επικίνδυνες καταστάσεις.

Ένα έξτρα δώρο έρχεται από κει που δεν το περιμένετε. Τα συναισθήματα σας στο κόκκινο και το πάθος σας βασανίζει, μην κάνετε σενάρια.

Ταύρος
Σχέσεις και οικονομικά σας προκαλούν ανασφάλεια αλλά και νέες ευκαιρίες.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν τα οικονομικά σας και εκεί πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση. Έξοδα αλλά και οι συνθήκες σας προβληματίζουν. Φοβάστε μην χάσετε τις σταθερές της ζωής σας και δεν ξέρετε πώς να φερθείτε. Κι όμως, θα έχετε την στήριξη ανθρώπων με εμπειρία, αρκεί να την αναζητήσετε μέσα από έναν σταθερό συνεργάτη ή σύντροφο ή ακόμα και έναν ειδικό σύμβουλο.

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου ευνοούνται τα μακρινά σχέδια σας, η γνώση αλλά και το άνοιγμα της επικοινωνίας.

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου εστιάστε στις μακροχρόνιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και μετά τις 15 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα δείτε την διάθεση σας, να αλλάζει και να γίνετε πιο αισιόδοξη, ο ερωτισμός σας να γοητεύει και για κάποιους τυχερούς κάποια έξτρα ανταμοιβή να σας περιμένει.

Δίδυμοι
Οι εκλείψεις προκαλούν ανακατατάξεις και ανασφάλειες.

Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν και αναμοχλεύουν προβλήματα, που αφορούν κυρίως τις δικές σας επιθυμίες σε κόντρα με τις επιθυμίες των άλλων, των σημαντικών ‘άλλων’ της ζωής σας. βρείτε διέξοδο ακούγοντας την καρδιά σας αλλά μην πάρετε αποφάσεις ‘εν βρασμώ’. Αφήστε λίγο τις μέρες να κυλήσουν και βρείτε μια χρυσή τομή.

Τα καλά νέα είναι πως ο δικός σας πλανήτης αφήνει τον μελαγχολικό Σκορπιό που σας φόρτιζε με αρνητικές σκέψεις και εισέρχεται από το βράδυ της 1ης Δεκέμβρη στον αισιόδοξο Τοξότη. Θα δείτε τις σκέψεις αλλά και την επικοινωνία σας να απελευθερώνετε.

Το καλύτερο δώρο όμως, μετά την καταιγίδα των εκλείψεων, σας δίνεται στις 19, που ο τυχερός Δίας και ο Κρόνος επιτέλους προχωρούν στον αέρινο Υδροχόο και ένα αναζωογονητικό αεράκι θα σας ταξιδέψει για πολλούς μήνες σε πιο όμορφους προορισμούς…

Καρκίνος
Μέσα από την δημιουργία απελευθερώνεστε.

Αξιοποιήστε την γοητεία που σας χαρίζει η Αφροδίτη μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, για να χαρείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ερωτεύεστε , ζηλεύετε, βασανίζεστε από δικές σας ανασφάλειες αλλά αν αφεθείτε και δημιουργήσετε κάτι δικό σας, θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση.

Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν από τα μέσα Νοεμβρίου και σχεδόν όλο τον Δεκέμβριο σε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Το μυστικό για να ξεπεράσετε την μελαχολική σας διάθεση είναι να βρείτε μικρές καθημερινές χαρές και να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις εντείνονται κοντά στις 23 του μήνα και μόνο το πνεύμα των Χριστουγέννων μπορεί να τα ηρεμήσει ειδικά για το 3ο Δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση και την πίστη σας και βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας.

Λέων
Γοητεύετε και κερδίζετε ακόμα και στα δύσκολα.

Η πρώτη έκλειψη μπορεί να σας επηρεάσει σε φιλίες ή συλλογική δουλειά, για κάποιους ακόμα και στην καθημερινότητα στο σπίτι και στην δουλειά, παρόλα αυτά η δεύτερη έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου με επιρροή 15 μέρες πριν και μετά, θα σας αναστατώσει γλυκά με έναν ερωτικό σύντροφο ή με την χαρά ενός παιδιού.

Η δημιουργικότητα και η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και αν ασχοληθείτε με κάτι που απολαμβάνετε, ακόμα και αν αυτό είναι η δική σας επιχείρηση θα ανταμειφθείτε. Προσέξτε θέματα επικοινωνίας, διαδρομών ή νομικές εμπλοκές περίπου στις 23 Δεκεμβρίου.

Παρθένος
Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σας προβληματίζουν.

Η αρχή του μήνα είναι πιο πιεστική για τους Παρθένους, που έχουν γεννηθεί τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου στον επαγγελματικό τομέα. Ο δικός σας πλανήτης περνάει από βράδυ της 1ης δεκέμβρη στον Τοξότη και αλλάζει η διάθεση σας ομορφαίνοντας τον χώρο σας , στολίζοντας και περνώντας χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους.

Όσο πλησιάζουμε στην έκλειψη Ηλίου όμως τις μέρες κοντά στις 14 η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή με μια σχέση σας βαραίνει και σας απογοητεύει . Θα επηρεαστείτε πιο πολύ οι γεννημένοι στα μέσα Σεπτέμβρη.

Σταδιακά από τις 21 θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπίες, να γίνετε πιο δημιουργικοί και γοητευτικοί και να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ζυγός
Η επιτυχία έρχεται λίγο πριν το τέλος!

Ακόμα και οι εκλείψεις μπορούν να κρύβουν ευκαιρίες για το ζώδιο σας. Οι δύο τελευταίες εκλείψεις του 2020 ακόμα και αν σας αναστατώσουν προσωρινά, τελικά θα λειτουργήσουν θετικά για τους στόχους σας.

Βρίσκετε νέους τρόπους και δρόμους επικοινωνίας. Ακόμα και αν σας πιάνει ανασφάλεια για μια σχέση ή τα οικονομικά σας πετυχαίνετε το καλύτερο για σας. Η ψυχολογία σας και η διάθεση για να βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε ανεβαίνει μαζί με την γοητεία σας από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά.

Η αλλαγή θέσης Δία και Κρόνου μετά τις 19 ευνοεί την προσωπική σας ζωή και την δημιουργία μιας εργασίας που σας ταιριάζει.

Σκορπιός
Γίνεστε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι.

Ο Δεκέμβριος για σας τους μυστηριώδεις του Ζωδιακού είναι ένας σύνθετος μήνας. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για να πείσετε, να γοητεύσετε αλλά και να πετύχετε μια καλή συμφωνία θα είναι ως τις 14 του μήνα με την Αφροδίτη στο πλευρό σας να δυναμώνει τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό σας.

Από τις 15 και ως τις 26 Δεκέμβρη οι μέρες γίνονται πιο πιεστικές επικοινωνιακά και θα έχετε άγχος στην εργασία και την καθημερινότητά σας ή σε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Εκτονώστε την ένταση με φυσική άσκηση και φροντίστε την διατροφή σας. Χαμηλώστε ταχύτητα παντού και απολαύστε το πνεύμα των γιορτών.

Τοξότης
Πρωταγωνιστές σε μια περιπέτεια με Happy end !

Ο Δεκέμβριος για σας είναι ο μήνας των γενεθλίων σας αλλά και ο μήνας που η ολική έκλειψη Ηλίου γίνεται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει έντονα με αλλαγές ή ανατροπές όσους έχετε γενέθλια 9-18 Δεκεμβρίου. Αλλά και στις αρχές του μήνα το 1ο Δεκαήμερο των Τοξοτών επηρεάζεται σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ευτυχώς ο Ερμής θα σας βοηθήσει με ιδέες , συζητήσεις και μηνύματα να φτιάξετε την διάθεσή σας αλλά και να μάθετε πολλά 2-20.
Τα καλά νέα έρχονται λίγο πριν το τέλος ο δικός σας πλανήτης αλλάζει θέση μετά από έναν δύσκολο χρόνο και μπαίνει στον φιλικό για σας Υδροχόο.

Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη σας ευνοεί.

Αιγόκερως
Ολοκληρώνεται ένας κύκλος.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας μετάβασης. Οι εκλείψεις ζητάνε την προσοχή σας σε θέματα υγείας αλλά και ψυχολογίας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά οφείλετε στον εαυτό σας, να τον φροντίσετε. Μυστικά αλλά και το παρασκήνιο δυναμώνουν στα μέσα του μήνα. Διαφυλάξτε τα σχέδιά σας. Βέβαια, η ατμόσφαιρα στο σπίτι, δεν θα είναι ήρεμη ιδιαίτερα για το 3ο Δεκαήμερο του ζωδίου σας και αυτό θα σας επηρεάσει.

Κάντε υπομονή, γιατί μετά από 3 χρόνια – 20/12/17 ως 17/12/2020- ο Κρόνος δικός σας πλανήτης, επιτέλους θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα. Ωριμάσατε και περάσατε πολλά αλλά σίγουρα βγήκατε νικητές και σας αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα.

Οι άνθρωποι που έμειναν στην ζωή σας είναι αυτοί που αξίζουν αληθινά και από δω και πέρα θα δείτε τους σπόρους των προσπαθειών σας να δίνουν καρπούς. Νέα σχέδια σας περιμένουν.

Υδροχόος
Υποδεχτείτε μια σπάνια σύνοδο στο ζώδιό σας.

Οι εκλείψεις ευτυχώς για σας γίνονται σε φιλικά ζώδια και δεν θα σας προβληματίσουν παρά μόνο αν αλλάζει κάτι στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. Φιλίες και ενδιαφέροντα αλλάζουν. Τα φλερτ μπερδεύονται και γίνεστε πολύ δημιουργικοί.

Το φαινόμενο όμως του μήνα δεν είναι οι εκλείψεις αλλά η είσοδος δύο μεγάλων πλανητών στο ζώδιό σας, Ο Δίας στις 19 και ο Κρόνος στις 17 σας χτυπάνε την πόρτα. Η τύχη και η σύνεση μαζί έρχονται να σας διδάξουν και θα μείνουν για πολύ καιρό …

Ιχθύες
Όλα είναι πιο ξεκάθαρα.

Η επιρροή των εκλείψεων σας πιέζει στην εργασία αλλά και στην οικογένεια. Τα περιθώρια στενεύουν αλλά εσείς βλέπετε τώρα πιο καθαρά. Ο δικός σας Ποσειδώνας επανέρχεται από ανάδρομη σε ορθή πορεία σταδιακά και σιγά σιγά η σύγχυση και οι ψευδαισθήσεις φεύγουν.

Το κλειδί θα είστε εσείς, αλλά περιμένετε κάντε μικρά και σταθερά βήματα. Αποφύγετε τις μέρες από τις 8 ως τις 14 αλλά και στις 30. Εμπιστευτείτε την πίστη και τα όνειρά σας.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Πηγή: marigiova.gr

Recommended For You

About the Author: efoni